INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Lukaku regretă transferul la Chelsea: „Nu sunt fericit! Vreau să mă întorc la Inter cât sunt la cel mai înalt nivel”

Romelu Lukaku și Kai Havert
Foto: Imago
Romelu Lukaku și Kai Havert Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2021 20:32 / Actualizat joi, 30 decembrie 2021 21:28

Romelu Lukaku (28 de ani), atacantul celor de la Chelsea, a dezvăluit că nu se simte bine după transferul din vară și anunță că își dorește să revină la Inter Milano.

Transferat pentru 115 milioane de euro de Chelsea, Lukaku era adus pentru a deveni principalul marcator al formației lui Thomas Tuchel, dar starul belgian e departe de cea mai bună formă.

Au bătut palma! Barcelona transferă un star de la Chelsea
BARCELONA
Au bătut palma! Barcelona transferă un star de la Chelsea

Lukaku a marcat doar 7 goluri în 18 meciuri disputate pentru Chelsea, ratând o bună parte din sezon din cauza accidentărilor și a perioadei în care a fost depistat cu Covid-19. Belgianul rupe tăcerea despre randamentul său scăzut.

„Fizic sunt bine. Dar nu sunt mulțumit de situația de la Chelsea. Tuchel a ales să joace cu alt sistem. Nu voi renunța, voi fi profesionist. Nu sunt mulțumit de situație dar sunt profesionist și nu pot renunta acum”, a declarat Lukaku potrivit Sky Sport, citat de celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Lukaku regretă plecarea de la Inter

Atacantul a vorbit și despre plecarea de la Inter și recunoaște că „nu era momentul potrivit”. Acesta le-a cerut iertare fanilor și anunță că ar dori să revină la Milano.

„Cred că tot ce s-a întâmplat vara trecută nu trebuia să se întâmple așa... Cum am plecat de la Inter, cum am părăsit clubul, cum am comunicat cu fanii Interului. Asta mă deranjează pentru că nu era momentul potrivit. Acum este momentul potrivit să-mi împărtășesc sentimentele. 

Întotdeauna am spus că o am pe Inter în inimă, știu că mă voi întoarce la Inter, sper cu adevărat. Sunt îndrăgostit de Italia.

Sper din suflet să mă întorc la Inter nu la sfârșitul carierei, ci când voi fi încă la cel mai înalt nivel pentru a câștiga mai multe împreună”, a mai precizat Lukaku.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Incredibil! Cristiano Ronaldo, „impresar” pentru un jucător român: „A vorbit cu președintele clubului despre mine”

Spaniolii anunță: Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona! Cu ce superechipă ar fi ajuns la un acord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  31 Decembrie 2021, 15:54

Inca un "barbat" care se simte nefericit in ciuda milioanelor care ii intra lunar in cont...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează