INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Încă un nume din fotbalul românesc exclude plecarea lui Messi de la Barcelona și îl arată cu degetul pe Koeman: „Nu poți să-i faci asta”

Leo Messi se pregătește pentru o plecare istorică de la Barcelona. foto: Guliver/Getty Images +28   FOTO
Leo Messi se pregătește pentru o plecare istorică de la Barcelona. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 12:00 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 14:33

Lumea fotbalului românesc nu crede în plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona. Precum Gică Popescu, nici fostul fundaș Ionuț Rada (38 de ani) nu e convins că vom asista la o istorică plecare a argentinianului de pe Camp Nou. 

  • CONTEXT: Leo Messi a transmis un fax către clubul FC Barcelona, anunțând că vrea să-și rezilieze acum contractul! Informația a fost publicată marți seara de Marca.com, apoi a fost preluată de toate publicațiile importante din Spania.

Invitat azi la GSP Live, Ionuț Rada, fost jucător la Rapid, FCSB sau CFR Cluj, a comentat informația care a produs panică în rândul fanilor Barcelonei, fiind de părere că Messi a fost tratat greșit de propria conducere, dar și de noul antrenor Ronald Koeman. 

„Nu cred că Messi va pleca de la Barcelona”

„Eu nu cred că va pleca! E o frustrare, o reacție a lui la tot ceea ce s-a întâmplat. Acum, toată suflarea catalană așteaptă reacția clubului. Am văzut acele declarații ale lui Koeman, în care spune că nu-l mai interesează numele unui jucător și îl interesează doar viitorul echipei. Echipa trebuie să fie pe primul loc, însă nu poți să vii și să-l înlături pe Messi. El poate să ajute în continuare acest club.

Acest jucător e total diferit față de Cristiano Ronaldo. Are nevoie de jucători lângă el, are nevoie de un antrenor cu care să stabilească o legătură. Dacă tu, Koeman, vii și îl tratezi așa pe Messi, cu siguranță că deranjezi!

Eu mă gândeam că Messi va juca până la sfârșitul carierei la Barcelona, dar iată că o perioadă dificilă la nivel de conducere îl poate duce la această decizie. Inclusiv fanii Barcelonei au observat că scârțâie ceva la nivel de conducere, nu e normal să se ajungă în punctul acesta”, a punctat Rada, la GSP Live. 

Leo Messi, cifre istorice la Barcelona:

  • 10 titluri;
  • 4 Ligi ale Campionilor;
  • 444 de goluri în 485 de meciuri în La Liga. E cel mai bun marcator din istoria competiției;
  • 6 Baloane de Aur;
  • 91 de goluri a marcat Messi pentru Barcelona și Argentina în anul 2012, record absolut;
  • 27 de goluri a marcat Messi în El Clasico.

Imagini spectaculoase din meciul Barcelona - Bayern Munchen 2-8

+24 FOTO

Citește și alte știri despre Leo Messi și Barcelona:

EXCLUSIV Gică Popescu nu crede în plecarea lui Leo Messi de la Barcelona » Pe ce se bazează: „Am un feeling”

Începe războiul Messi - Barcelona: „Am văzut contractul și este foarte clar. Va fi mai umilitor decât înfrângerea cu Bayern!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează