INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNCHISOARE

VIDEO + FOTO Ronaldinho a făcut show în campionatul închisorii din Paraguay! A câștigat un porc de 15 kilograme

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 10:49

Ronaldinho, încarcerat în Paraguay pentru că a folosit un pașaport fals, a făcut spectacol în campionatul de fotbal al închisorii și a câștigat premiul cel mare: un porc de 15 kilograme.

Fostul fotbalist brazilian este de pe 6 martie în închisoare, alături de fratele să, Roberto, și este deja idol printre deținuți. Potrivit Mundo Deportivo, care citează presa din Paraguay, Ronaldinho a acceptat să joace în campionatul de fotbal al închisorii, iar echipa sa a câștigat. 

Ronaldinho a făcut show în finală, dar din America de Sud vin mai multe versiuni ale performanței reușite de fostul jucător de la Barcelona și AC Milan. Echipa lui Ronaldinho s-a impus cu 11-2 și, anumiți ziariști spun că brazilianul a dat cinci goluri și șase pase de gol, iar alții dau alte cifre.

În Paraguay pentru un eveniment caritabil

Ronaldinho și fratele său veniseră în capitala Paraguayului pentru a participa la un eveniment caritabil. Autoritățile locale susțin că au fost alertate încă de la aeroport că actele prezentate erau false. Potrivit UOL Esporte, acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașaport. Tocmai de aceea, s-a creat o confuzie. Gilberto Fleitas, unul dintre anchetatori, a dezvăluit că, la plecarea din Țara Cafelei, Ronaldinho și Roberto au arătat pașapoartele braziliene. Iar la sosirea la Asunción, aveau acte de identitate paraguayene. False! Wilmondes Sousa Lira, cel acuzat că le-ar fi procurat documentele false, a fost și el închis.

 Ronaldinho își recuperase pașaportul 

Controversa cu pașaportul lui Ronaldinho dura de un an și jumătate. În 2018, după ce s-a descoperit că el și fratele lui aveau o construcție ilegală pe malul lacului Guaíba, într-o rezervație naturală, au fost amendați cu 8,5 milioane de reali (1,6 milioane de euro). Și, în luna noiembrie a acelui an, autoritățile braziliene le-au confiscat pașapoartele, pentru a-i obliga să plătească. În septembrie 2019 însă, fostul fotbalist a ajuns la un acord și li s-au returnat actele.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1350365271650268
Sorin Ispas  •  15 Martie 2020, 10:28
Postat de Florea Virgil pe 14 Martie 2020, 13:34

Sigur că fotbalul nu se poate opri. Federația ar putea să dea drumul la fotbal pe skype. Exact cum se fac ședințele. Și se pot transmite gratis.

Gratis? Ăștia(FRF, UEFA, FIFA etc. ) sunt capabili să ceară bani pe orice.

1504004369616500
Florea Virgil  •  14 Martie 2020, 13:34

Sigur că fotbalul nu se poate opri. Federația ar putea să dea drumul la fotbal pe skype. Exact cum se fac ședințele. Și se pot transmite gratis.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  14 Martie 2020, 13:26

Orice om face greseli.. dar omul asta e plin de viata! A incalcat legea si si-a riscat libertatea pentru un eveniment caritabil.. Dar .."football can't be stopped". :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează