CAMPIONATE  ·  RONALDINHO

Ronaldinho a început să plângă atunci când judecătorul a dat sentința + primul fost fotbalist care l-a vizitat în închisoare

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 14:39

Ronaldinho Gaucho (39 de ani) și fratele său, Roberto de Assis (49), rămân în continuare în detenție preventivă, în închisoarea Specialized Police Group Asuncion, Paraguay. Cei doi au intrat în țara sud-americană cu pașapoarte și documente false.

Sport.es scrie azi că după ce și-au petrecut prima noapte în arest, judecătorul Clara Ruiz Diaz a decretat închisoare provizorie pentru cei doi frați. Pedeapsa poate fi prelungită până la șase luni. „Au încălcat interesele Republicii Paraguay și există și riscul de evadare, deoarece sunt străini și au intrat ilegal în țară", a justificat magistratul.

Procurorul Osmar Leal a anunțat ieri, într-un interviu la TV Globo, cât de complicată e situația celor doi frați și că acuzațiile dincolo de falsitatea documentelor s-ar putea extinde: „Există indicii că s-au comis și alte infracțiuni. Ronaldinho este un om iubit, dar trebuie să ne facem treaba ca și cum ar fi o persoană obișnuită".

Dalia Lopez, femeia de afaceri care l-a invitat pe Ronaldinho în Paraguay pentru sponsorizarea unui proiect social, este cercetată pentru o presupusă infracțiune de evaziune fiscală în valoare de 10 milioane de dolari. Sâmbătă, procurorul a cerut arestarea ei. 

Curios este faptul că aceeași fotografie a lui Ronaldinho de pe documentele false a apărut imprimată pe tricourile copiilor fundației, veniți la aterizarea pe aeroport a starului brazilian. De altfel, la hotelul de lux din Paraguay, în care au stat frații sud-americani, proprietarul este cercetat pentru un posbil caz de corupție. 

„Ronaldinho și fratele său nu știau că documentele sunt false”

Avocații lui Ronaldinho încercă pe tot posibilul să găsească o rezolvare acestei povești, care ia amploare în fiecare zi: „Cei doi nu știau că documentele sunt false. Au recunoscut deja ce s-a întâmplat, ce mai au de investigat? De aceea, cei doi și-au făcut bagajele joi și au încercat să se întoarcă în Brazilia”, a declarat avocatul brazilian Sérgio Queiroz, într-o conferință de presă în Asuncion.

Dorința principală a avocaților este să le ofere fraților Assis Moreira posibilitatea de a-și săvârși închisoarea provizorie în camera unui hotel din Asuncion. Până atunci, cei doi împart aceeși celulă, într-o aripă unde nu există prizonieri conflictuali, mulți dintre aceștia  cunoscuți, cum ar fi fostul președinte al Federației Paraguayului, Ramón González Daher (69 ) sau politicieni locali.

Vizită de la un fost fotbalist al lui Atletico Madrid

Carlos Gamarra (49), fostul fundaș al lui Atletico Madrid și al lui Inter Milano, a mers să îl încurajeze pe Ronaldino. Potrivit unor surse judiciare din Paraguay, Ronaldinho a început să plângă atunci când judecătorul de pază a decretat închisoarea provizorie pentru el și fratele său. 

VEZI ȘI:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (2)
Catana Stefan  •  11 Martie 2020, 16:32

cum sa nu stie ca documentele sunt false , e prost ori f.f. prost, ori ambele ; a "batut bine" mingea dar legea e lege pentru toti , dura lex, sed lex. , poate altfel gandesc cei care isi fac zei cu crampoane .!!

magic4ever  •  10 Martie 2020, 15:07

FREE RONALDINHO!:)

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1