INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Ronaldinho a răspuns la întrebarea secolului: „Messi nu e cel mai bun din istorie!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 11:24

Ronaldinho, 39 de ani, a vorbit despre eterna dezbatere în privința celui mai bun fotbalist din toate timpurile. Răspunsul fostului fotbalist al Barcelonei a surprins. 

„Mă bucur pentru Messi că a câștigat din nou Balonul de Aur. Leo e prietenul meu și este un simbol al Barcelonei. Nu-mi plac însă comparațiile pentru că e dificil să numești cel mai bun fotbalist din istorie.  

În lupta asta sunt Diego Maradona, Pele, Ronaldo... Nu pot să spun că Messi e cel mai bun din istorie. Este însă cel mai bun din perioada lui”. 

Ronaldinho este cel care l-a remarcat printre primii pe argentinian și l-a ajutat să se integreze în vestiarul Barcelonei, cînd venea să se antreneze cu prima echipă, de la Barça B. Tot Ronaldinho a fost și cel care i-a pasat lui Messi pentru primul gol al argentinianului în blaugrana.

În 2005, când a câștigat Balonul de Aur, Ronaldinho a spus în discursul de mulțumire:

 „Premiul ăsta înseamnă că sunt cel mai bun fotbalist din lume, dar eu nu sunt nici măcar cel mai bun fotbalist de la Barcelona. Într-o bună zi, voi povesti că am fost acolo la debutul unuia dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii: Leo Messi.
Messi îmi amintește de Maradona, ambii sunt stângaci și mici de înălțime. Messi e cel mai bun fotbalist din lume, alături de Kaka și Cristiano Ronaldo. Pentru mine nu a fost o surpriză să văd cât de bun este. De când a început să se antreneze alături de noi, la prima echipă, am știut unde va ajunge”.

Citește și:

BALONUL DE AUR 2019 // VIDEO+FOTO Leo Messi, de șase ori FABULOS! A câștigat din nou „Balonul de aur” și e liderul ABSOLUT 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
noname999
noname999  •  13 Decembrie 2019, 16:35
Postat de madalin_eivissa pe 13 Decembrie 2019, 15:59

PUSKAS~PELE~CRUIFF~MARADONA~DI STEFANO~PLATINI~BECKENBAUER~GARRINCHA~KOPA~HIDEGUTI~MULLER~GENTO~KOCSIK~VAN BASTEN~ADEMIR~LEONIDAS DA SILVA~JUST FONTAINE*****ĂSTIA SUNT GREII/ZEII/LEGENDELE*****

Du-te ma cu zeii tai cu tot. Au fost niste fotbalisti foarte buni, atat!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  13 Decembrie 2019, 15:59

PUSKAS~PELE~CRUIFF~MARADONA~DI STEFANO~PLATINI~BECKENBAUER~GARRINCHA~KOPA~HIDEGUTI~MULLER~GENTO~KOCSIK~VAN BASTEN~ADEMIR~LEONIDAS DA SILVA~JUST FONTAINE*****ĂSTIA SUNT GREII/ZEII/LEGENDELE*****

pote
pote  •  13 Decembrie 2019, 15:18

messi e numarul 1! cel mai dintre cei mai! problema e ca baiatul lui hagi o sa fie peste! mor de ciuda! o sa stam la coada sa luam autografe de la pacaliciul ianis!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează