INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Ronaldinho ar putea ajunge în Premier League. Află ce echipă oferă 24 de milioane de euro pentru brazilian!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2011 00:00

După ce Milan şi-a dat acordul ca Ronaldinho să poată pleca, zvonurile l-au dat ca şi transferat în Brazilia.  O echipă din Premier League însă a făcut o ofertă de 24 de milioane de euro pentru brazilianul lui Milan, conform presei din Anglia.

Noii proprietari ai clubului Blackburn Rovers, firma indiană Venky's, a făcut public faptul că în acest moment negociază în Brazilia cu reprezentatul lui Ronaldinho şi că sînt dispuşi să facă tot cea ce este necesar pentru a-l convinge pe jucător.

Preşedintele acestei firme a vorbit la un post de radio din Anglia: "Ronaldinho este entuziasmat cu ideea de a juca în Premier League".

El a vorbit şi despre salariu pe care ar urma să-l primească brazilianul: "Pentru a fi precişi, contractul lui ar urma să fie de 7.6 milioane de euro în primul an, iar apoi 8.5 milioane de euro pentru al doilea şi al treilea an".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
clnscp
clnscp  •  04 Ianuarie 2011, 16:20

ieri ati postat stirea cum ca nu ar fi interesati de serviciile brazilianului. azi vad ca se aude total opusul. gradina domnului e mai mare si mai colorata ca organul dintosului..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează