INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ronaldinho crede că MSN nu e cel mai bun trident din istoria Barcelonei: "Eu prefer altul"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 00:41

Ronaldinho, legenda Barcelonei, a vorbit la postul de televiziune ESPN Brasil despre vremurile în care strălucea pe Camp Nou, dar și despre echipa actuală, antrenată de Luis Enrique.

Întrebat dacă e de părere că MSN (trioul Messi, Neymar, Suarez) este cel mai puternic din istoria Barcelonei, Ronaldinho a spus:

Şi MSN, şi tridentul format din mine, Eto'o şi Messi au făcut istorie la Barcelona. Fiecare dintre ele a jucat bine, dar eu îl prefer pe cel format din mine, Samuel Eto’o și Leo Messi”.

Brazilianul în vârstă de 36 de ani este pe cale să devină unul dintre ambasadorii globali ai clubului catalan. El a avut numai cuvinte de laudă la adresa conaționalului său, Neymar: ”Cred că este deja printre cei mai buni jucători din lume, iar într-o zi va fi nr.1. Ca brazilieni ne așteptăm la asta, deoarece el un idol pentru fotbalul din țara mea”.

Ronaldinho a evoluat între 2003 și 2008 la Barcelona, câștigând numeroase trofee, printre care două titluri în La Liga și Champions League în 2006. În tricoul echipei ”blaugrana”, el a înscris 91 de goluri în 198 meciuri, în toate competițiile.

surse: sport-english.com, eurosport.co.uk, transfermarkt.com

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  01 Februarie 2017, 14:24

Trebuie sa recunosc ca Ronaldinho a fost un alt jucator incantator al Barcei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează