INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNCHISOARE

Ronaldinho, filmare în închisoare alături de un condamnat pentru trafic de droguri

Ronaldinho, filmare în închisoare alături de un condamnat pentru trafic de droguri // Sursă foto: Captură YouTube @The Jornal
Ronaldinho, filmare în închisoare alături de un condamnat pentru trafic de droguri // Sursă foto: Captură YouTube @The Jornal

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2020 18:34

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho (40 de ani) este de o lună la închisoare în capitala Paraguayului, arestat preventiv după ce a pătruns în țară cu acte false.

De vineri, 6 martie, Ronaldinho e în închisoare, la Asuncion, împreună cu fratele său, Roberto Assis. Amândoi intraseră în Paraguay cu pașapoarte și cărți de identitate false. 

Au fost reținuți, apoi trimiși în arest provizoriu, în așteptarea procesului, care ar putea dura și șase luni. Ambii sunt suspectați că ar avea legături cu o rețea de spălare de bani.

Ronaldinho: „Sunt aici cu atacantul meu Pablo"

Dinho, care a împlinit 40 de ani pe 21 martie, a postat un filmuleț controversat. În care este alături de Pablo Moraes, un deținut paraguayan, arestat în septembrie pentru că proteja traficanții de droguri, dezvăluie Fox Sports Brasil. 

Brazilianul a avut și un mesaj: „Îi salut pe toți cei din familia Moraes. Îl am alături pe Pablo, colegul meu, atacantul meu. Joacă foarte bine, în curând vom fi din nou pe teren".

VIDEO Ronaldinho, spectacol la fotbal-volei în închisoare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Și Serie A reduce salariile! Ce se întâmplă cu echipele din Italia, dacă sezonul nu se va relua

Efectele coronavirus la Real Madrid: 75 de milioane de euro economie la salarii + 7 jucători, în frunte cu Bale, pe făraș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  06 Aprilie 2020, 22:11

Cu cine sa se filmeze in inchisoare acolo ? Ca nu e romania sa se poata filma cu un dragnea.năstase .oprescu etc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează