INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PETRECERILE COSTĂ

Ronaldinho în pericol să rateze Mondialul!

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Carlos Dunga nu l-a convocat pe atacantul brazilian pentru amicalul cu Irlanda. În ciuda bunelor evoluţii din 2010 la AC Milan, selecţionerul pentacampioanei mondiale nu l-a readus pe Dinho la lot după aproape un de absenţă.

 


Decizia lui Dunga ar putea însemna excludera definitivă a fostului "Balon de Aur" pentru Campionat Mondial din Africa de Sud, programat între 11 iunie şi 11 iulie. Ultima apariţie a lui Dinho a fost pe 1 aprilie 2009, cînd l-a înlocuit pe Elano în finalul partidei Brazilia - Peru. Pe lista lui Dunga pentru testul din 2 martie figurează însă Thiago Silva, colegul lui Ronaldinho de la AC Milan, care revine după o lungă absenţă, dar şi alţi 7 jucători din Serie A, Julio Cesar, Lucio şi Maicon (Inter), Doni, Baptista, Juan (Roma) şi Felipe Melo (Juventus).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează