INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldinho poate fi eliberat curând » Ce presupune înțelegerea cu procurorii din Asunción

Ronaldinho poate fi eliberat curând
Ronaldinho poate fi eliberat curând

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 14:35 / Actualizat sambata, 01 august 2020 14:48

Brazilianul Ronaldinho (40 de ani), reţinut în martie pentru paşapoartele false folosite la intrarea în Paraguay, e aproape să iasă din arestul domiciliar. Justiţia locală nu a găsit probe că ar avea legături cu crima organizată.

Coşmarul de aproape 5 luni al lui Ronaldinho şi al fratelui său, arestaţi în Paraguay, îşi scrie ultimele pagini. „Procuratura din Asunción ar fi ajuns în proporţie de 90% la o înţelegere cu cei doi brazilieni şi vor acepta să îi pună în libertate în cursul acestei luni", anunţă presa locală. 

Investigaţiile prelungite nu au reuşit să obţină nici cea mai mică probă că ei ar avea vreo legătură cu crima organizată, aşa cum suspectau la început când nu li s-a permis să părăsească ţara şi au fost mutaţi din închisoare în arest, la un hotel de lux din Capitală. 

Va trebui să plătească o amendă

Dinho fusese arestat pe 7 martie, pe aeroport, după ce împreună cu fratele său au fost prinşi de poliţie că au intrat în Paraguay folosindu-se de paşapoarte şi acte false, pentru a participa la un eveniment la care au fost invitaţi. Au plătit apoi o cauţiune de 1,6 milioane de dolari, fiind mutaţi din celulă în resortul de cinci stele din care abia aşteaptă să scape. 

Conform avocaţilor lor brazilieni, fraţilor li s-a oferit soluţia de compromis de a pleca în Brazilia în schimbul recunoaşterii că au ştiut de documentele falsificate şi vor scăpa cu o amendă. 

VIDEO. Ronaldinho, spectacol la fotbal-volei în închisoare

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un star al lui Inter a făcut scandal la Urgențe! Poliţia, chemată să-l calmeze

Marele Rivaldo sare în apărarea lui Mircea Lucescu: „Poate începe o nouă eră la Kiev, tot cu brazilieni” » Îi propune 2 jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  01 August 2020, 15:45

Idioti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează