INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldinho vrea să revină pe teren după eliberarea din arest! Merge la echipa unei legende a fotbalului mondial

Ronaldinho vrea să revină în fotbal +7   FOTO
Ronaldinho vrea să revină în fotbal

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 22:30 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 22:46

Ronaldinho (40 de ani) ar putea reveni în fotbal la Gimnasia de la Plata, formația antrenată de Diego Maradona. 

Ronaldinho nu a mai jucat din 2015, de pe vremea în care îmbrăca tricoul brazilienilor de la Fluminense. Fostul Balon de Aur ia în calcul o revenire spectaculoasă, la chemarea lui Diego Armando Maradona, informează Marca. 

„Dințosul” are însă o piedică în cauza obiectivului său. Momentan este în arest la domiciliu la Hotelul Palmaroga, unul de 4 stele din Asuncion, capitala statului Paraguay. Semnarea contractului ar urma să fie făcută imediat după eliberare. 

FOTO Hotelul în care e arestat Ronaldinho

+3 FOTO

8 echipea avut Ronaldinho în carieră: Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro și Fluminense

Ronaldinho, reținut în Paraguay

La începutul lunii martie, Ronaldinho și fratele său veniseră în capitala Paraguayului pentru a participa la un eveniment caritabil. Autoritățile locale susțin că au fost alertate încă de la aeroport că actele prezentate erau false.Potrivit UOL Esporte, acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașaport. Tocmai de aceea s-a creat o confuzie. 

Gilberto Fleitas, unul dintre anchetatori, a dezvăluit că, la plecarea din Țara Cafelei, Ronaldinho și Roberto au arătat pașapoartele braziliene. Iar la sosirea la Asuncion, aveau acte de identitate paraguayene. False! Wilmondes Sousa Lira, cel acuzat că le-ar fi procurat documentele false, a fost și el închis.

Ronaldinho, spectacol la fotbal-volei în închisoare

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Arjen Robben și-a anunțat revenirea OFICIALĂ pe teren: „Fanii m-au convins, mi-au spus «Arjen, urmează-ți inima!»”

AC MILAN // „Creatorul și elevii lui” » Cea mai recentă aroganță a lui Zlatan Ibrahimovic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2254271094823421
Michele Marinela  •  28 Iunie 2020, 07:17

Poate ii face Hagi o propunere sa vina la Viitorul. La ce fotbal avem, ar avea sanse mari pentru un nou titlu. I-ar dirija din teren pe micutii talentati dar si in afara lui, la petrecerile de dupa victorii. Ar avea ce sa invete!

dakesis
dakesis  •  28 Iunie 2020, 00:33

cat de bolovan sa fii sa arati un act fals, pe care oricum nu ti-l cerea nimeni?:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează