INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ronaldo către Messi: ”Știu că îți lipsesc și mi-ar plăcea să accepți provocarea mea”

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2018 12:01

Cristiano Ronaldo îl provoacă pe argentinian: ”Nu-mi lipsește, cred că e invers. Mi-ar plăcea să accepte provocarea mea, dar dacă este fericit acolo, îl respect. Un jucător și un băiat fantastic”.

Ronaldo încă nu e "capocannoniere" în Serie A și are cu un gol mai puțin ca Messi în LaLiga după 15 etape, dar îl urmărește și de la distanță pe argentinian. Într-un interviu acordat la comun presei italiene, Cristiano i-a lansat provocarea lui Leo: "Să vină aici să ne duelăm! Am ales să ies din zona de confort pentru că mereu m-au astras provocările. Mi-ar plăcea să accepte, însă dacă e fericit la Barcelona, îl respect. Este un jucător și un băiat fantastic. Aici chiar nu-mi lipsește nimic, nici Messi și eu cred că mai degrabă el duce dorul meu". 

E boss și la antrenamente

Cristiano a dezvăluit că îi bate mereu la pariuri pe Dybala, Mandzukici și Khedira, în meciurile organizate la finalul antrenamentelor: "Câștig în 99 la sută din cazuri, bani sau o sticlă de vin. Am deja în vestiar o colecție de trei sticle și două-trei sute de euro. Mă simt excelent la Juventus și nu mai trebuie să demonstrez nimic, am făcut-o la toate echipele de club și la națională. Nu-mi place să fiu comparat cu nimeni, nici cu Messi".

"Mentalitatea și organizarea sunt diferite în Italia, echipele sunt mai axate pe apărare decât pe ofensivă. În Spania e mai multă relaxare, aici sunteți mai concentrați, mai serioși, munciți mai dur"

"Îmi place Allegri pentru că îți spune mereu lucrurile în față, pe nume. E un antrenor foarte inteligent, cinstit, profesionist și distractiv în același timp"

Cristiano Ronaldo, atacant Juventus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  10 Decembrie 2018, 17:56

Veniti in divizia a 4a in romania sa bateti recordul lui pele

Vezi toate comentariile (1)
Comentează