INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Ronaldo, dat de gol! Cum a recunoscut Cristiano acuzația de viol: "Ea a spus «Nu» și «Stop» de mai multe ori! Nu voia să facă sex, totuși a arătat că e disponibilă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2018 12:41

Der Spiegel îl contrazice pe Cristiano Ronaldo care a spus după apariția articolului în care e acuzat de viol: "Fals. Știri false". Revista germană a prezentat și un facsimil din raportul poliției pe 13 iunie 2009. "Tip 426" e codul pentru viol.

Vineri, Der Spiegel a scris din nou despre cazul de viol redeschis în Las Vegas împotriva lui Cristiano Ronaldo. (Detalii AICI) Având și declarația victimei, Kathryn Mayorga, americanca de 34 de ani afirmând: "S-a așezat în genunchi și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre restul de unu la sută". Acuza scene abominabile, ce au culminat cu un viol anal. Imediat, firma Gestifute, care apără interesele jucătorului, a replicat: "Este o pură ficțiune. O invenție e presei". Ulterior, atacantul lui Juventus a intrat în direct cu fanii săi, zâmbind: "Nu, nu, nu. Fals. Știri false. Vor să fie faimoase și se folosesc de numele meu. E normal". 

"Victima suferă de stres postraumatic"

Christoph Winterbach, unul dintre membrii echipei de investigații de la Spiegel care a scris despre acest scandal, îl contrazice pe Ronaldo, prezentând mai multe detalii. În primul rând, un facsimil din raportul poliției americane pe 13 iunie 2009, când tânăra, atunci în vârstă de 25 de ani, a făcut plângere fără a-și dezvălui numele. În acel raport era trecut "Tip 426", codul pentru viol. 

Tot Winterbach a relevat faptul că fotbalistul, care i-a plătit lui Kathryn 375.000 de dolari la acea vreme în schimbul tăcerii, recunoștea în documentele încheiate în 2009: "Ea a spus «Nu» și «Stop» de mai multe ori! Nu voia să facă sex, totuși a arătat că e disponibilă". Acum, el vorbește numai de "consimțând reciproc". 

Anul trecut, în plin scandal "#MeToo", Mayorga și-a angajat un nou avocat pentru redeschiderea dosarului. "În 2009, avea un avocat neexperimentat, specializat în infracțiuni de trafic", precizează jurnalistul german. "Actualul avocat afirmă că vechea înțelegere a devenit nulă. Victima suferă de stres postraumatic. Caută faimă? Mă îndoiesc! În 2009, era atât de înspăimântată încât nici n-a vrut să-și dea numele poliției și să se ducă la tribunal". 

"Avocatul lui Ronaldo spune și acum că publicarea acestui articol e ilegală pentru că afectează drepturile personale ale jucătorului. El nu vorbește de ficțiune jurnalistică sau fals"Christoph Winterbach, jurnalist Der Spiegel

"Dezvăluirea nu e ilegală, pentru că Ronaldo, una dintre celebritățile acestei lumi, e grav acuzat în acest caz. Și pentru că există o plângere publică făcută împotriva lui. Avem sute de documente indubitabile care confirmă povestea"Christoph Winterbach, jurnalist Der Spiegel

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
ill7ven
ill7ven  •  02 Octombrie 2018, 00:57

De parca asta e vreun tip sarac si flamand care tre sa traga de femei sa se culce cu el... Cand ai cu ce, mai mult muncesti sa le alungi decat sa le ai, lol.

815309251857881
Popa George  •  01 Octombrie 2018, 17:10

*** care vor cat mai multi bani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  01 Octombrie 2018, 16:29

cel mai tare mi se pare faptul ca firma care reprezinta interesele jucatorului se numeste, conform articolului, Gestifute.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează