INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ronaldo, dat de gol de impresarul său » Cît mai stă la Real și unde își va încheia cariera

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2015 14:44

Speculațiile nu contenesc la adresa unei posibile plecări a lui Cristiano Ronaldo. Cu toate că presa internațională a scris despre o posibilă plecare a superstarului portughez la PSG, impresarul acestuia, Jorge Mendes, dă în continuare asigurări că Ronaldo rămîne la Real.

În nenumărate rînduri, Mendes a infirmat orice zvon referitor la plecarea clientului său numărul unu de la Madrid, susținînd că acesta își va încheia cariera la formația din capitala Spaniei.

Ronaldo este cel mai bun jucător al tuturor timpurilor și cu siguranță va juca la Real Madrid încă 4, 5, 6 sau 7 ani. El își va încheia cariera acolo. Se va retrage din activitate abia la 40 de ani”, a declarat Jorge Mendes conform record.pt.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  28 Decembrie 2015, 15:45

”Ronaldo este cel mai bun jucător al tuturor timpurilor ..blablabla" a uitat sa precizeze la ce e cel mai bun jucator al tuturor timpurilor, la plonjatul in careu desigur...deja e cu 5 clase sub Neymar

Vezi toate comentariile (1)
Comentează