INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ronaldo e la un pas să se despartă de Real! Detaliul care trădează viitoarea destinație

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 13:00

Zvonurile cu privire la plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid sunt tot mai persistente, iar un detaliu aflat de presa engleză indică faptul că intențiile portughezului de 32 de ani sunt cât se poate de serioase.

Presa din Anglia susține că relația dintre Cristiano și președintele de pe "Santiago Bernabeu", Florentino Perez, este tot mai tensionată. Mai mult decât atât, portughezul ar fi cerut ca clauza sa de reziliere să fie micșorată la 100 de milioane de euro.

Manchester United pare cea mai probabilă destinație pentru câștigătorul Balonului de Aur din acest an, iar fotbalistul ar fi început deja să se intereseze de școlile unde l-ar putea trimite pe fiul său, Cristiano jr.

"Caută și posibile locuințe în Leatherhead și chiar un apartament în zona centrală a Londrei. Este evident că ia foarte în serios această opțiune, dar încă nu a semnat nimic", a afirmat o sursă citată de Mirror.

Printre nemulțumirile lui Ronaldo se numără faptul că șefii Realului nu s-au ținut de promisiunea de a-i mări salariul la un milion de lire pe săptămână, dar și încercarea acestora de a-l transfera pe Neymar, care ar urma să devină cel mai bine plătit fotbalist la Madrid.

Cristiano Ronaldo s-a transferat la Real Madrid în 2009, când United a încasat 94 de milioane de euro pentru transferul său.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
513010058870127
Pop Vasile  •  02 Ianuarie 2018, 10:14

De la MANCHESTER la LONDRA sint 355 km ... Nu prea cred sa joace la MU dar sa stea in LONDRA . Mai ginditi-va , poate modificati articolul .

dinamo100
dinamo100  •  01 Ianuarie 2018, 18:36

Povesti de adormit copiii! Nici MU nu-i da 1 mil lire pe saptamana, in plus Mourinho si Cristiano nu s au prea iubit la Real, chiar daca amandoi sunt portughezi. Nu cred ca Mou il cere la MU.

chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  01 Ianuarie 2018, 16:11
Postat de lapusneanul pe 01 Ianuarie 2018, 14:59

tot prost esti si in 2018?:) pe alt articol ai spus ca de cat sa dispara ficisibi,mai bine dispar soarele si luna...hahahahahahaha..

Cum ai defini idiotul perfect ? Zicea Einstein că perfecțiunea nu poate exista ... Tembelul ăla ficisbucist îl contrazice , cu argumente ... Dacă ăla nu e prost ... apoi nu știu cine e ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează