INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldo dezvăluie: „Mi s-a făcut vasectomie, dar am congelat atâta spermă încât pot forma o echipă de fotbal”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2019 12:00

După ce a evitat retrogradarea cu Valladolid, brazilianul Ronaldo a oferit un interviu pentru Financial Times, în care a abordat mai multe subiecte controversate.

Brazilianul a mărturisit că, temându-se să nu se repete criza de epilepsie suferită înainte de finala CM 1998, nu a dormit deloc în noaptea ce a precedat ultimul act al Mondialului câștigat de Seleção, în 2002.

„După cină, toți s-au dus să se culce. Eu mă gândeam: «La naiba, eu nu vreau să dorm». L-am văzut pe Dida, portarul de rezervă, și i-am zis: «Te rog, stai cu mine!»”, a povestit Ronaldo.

„Nu am dormit deloc”. Și totuși, a înscris două goluri la Yokohama, Brazilia a învins Germania cu 2-0, iar el a fost golgeterul turneului (8 reușite).

„Oamenii se mobilizează dacă ești negru, dacă ești gay...”

„Grăsuțul” a vorbit și despre marea problemă a carierei sale. Greutatea. „Oamenii se mobilizează pentru multe lucruri, dacă ești negru, dacă ești gay... Pe mine nu m-a apărat nimeni când mi se striga că sunt gras. Nu le-a pasat”.

La final, o dezvăluire: „Mi s-a făcut vasectomie, dar am congelat atâta spermă încât pot forma o echipă de fotbal”. 

 Citește și:

Brazilianul Ronaldo, în culmea fericirii: „Mi-ați dăruit cea mai frumoasă zi a vieții mele!” » Și o scandare vulgară: „Suntem de Primera, c...!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează