INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AFACERE

Ronaldo își mai deschide o afacere » Ultimul brand CR7

Sursa foto: record.xl.pt
Sursa foto: record.xl.pt

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 10:05

Cristiano Ronaldo se gîndește deja la viața de după fotbal. Superstarul lui Real Madrid a declarat în dese rînduri că nu se vede ca fiind antrenor după ce va agăța ghetele în cui și că se gîndește la un viitor în afara fotbalului.

Ultima afacere a lui Ronaldo este legată de un lanț hotelier portughez numit Pestana. Acesta a investit 78 de milioane de euro pentru a deschide în parteneriat cu firma mai sus menționată primul său hotel denumit CR7, în orașul natal Madeira. 

”Treaba mea e să joc fotbal, însă nu voi face asta mereu. Trebuie să mă dedic acestui proiect și, din fericire, am cea mai buna echipă din lume pe lîngă mine. Chiar dacă sînt încă tînăr trebuie să mă gîndesc la viitorul meu și al familiei mele”, a spus Ronaldo conform Sky Sports.

După hotelul din Madeira, Cristiano mai are în vedere deschiderea altor două în Madrid și în Lisabona. Un al patrulea ar fi în plan la New York.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează