INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-2

Ronald Koeman, primele explicații după eșecul din El Clasico: „Meritam mai mult” + reacția lui Carlo Ancelotti

Ronald Koeman
Ronald Koeman

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 20:05 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 20:40

Real Madrid a învins-o pe Barcelona, scor 2-1, în derby-ul rundei #10 din La Liga. Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, a oferit primele reacții după a 4-a înfrângere consecutivă a formației sale împotriva marii rivale.

Koeman s-a declarat dezamăgit de rezultatul final, considerând că echipa sa merita mai mult în urma jocului prestat, iar că totul s-a „rupt” la faza primului gol al madrilenilor, cel înscris de David Alaba.

„Mereu este complicat să vorbeşti despre un astfel de rezultat, mai ales că meritam mai mult, în special după jocul din prima repriză. Totul a depins de o ocazie clară, când noi puteam să facem 1-0. În loc să se întâmple asta, ei au marcat şi s-a făcut 0-1. 

Ne-a fost greu, pentru că şi-au apărat rezultatul şi ştiam că sunt periculoşi pe contraatac.

Publicul a fost fenomenal până în ultima secundă. În prima repriză am jucat bine, am avut posesia mingii. Este adevărat că mai sunt multe meciuri de jucat, miercuri vom avea altul, ne vom recupera și vom merge înainte în cea mai bună formă. 

Aguero și Ansu au dovedit că sunt niște jucători fantastici, de care avem nevoie pentru a câștiga partide și pentru a fi mai eficienți. Am avut o oportunitate atât de clară, trebuia să profităm de ea și ar fi fost o situație cu totul diferită”, a declarat Ronald Koeman potrivit Mundo Deportivo.

Am avut câteva şanse. Au fost ocaziile lui Dest şi Ansu. Nu consider că am făcut un meci slab şi nu meritam să pierdem. Am avut posesia după pauză şi am controlat jocul, însă nu am avut ocazii clare. Aşa este fotbalul, nu blochezi o contră şi, dacă nu eşti atent, primeşti un gol şi se schimbă totul
- Sergio Busquets, FC Barcelona

+20 FOTO

Carlo Ancelotti, mulțumit de echipa sa

Câștigător la primul Clasico de la revenirea la Real Madrid, tehnicianul madrilenilor și-a lăudat fotbaliștii pentru jocul prestat pe Camp Nou.

„Am jucat împotriva unei echipe extraordinare, care a făcut un meci foarte bun. Am suferit, dar faptul că suntem capabili să suferim împreună, să nu ne pierdem controlul dacă nu avem mingea, este o calitate. Un meci practic, inteligent, am stat foarte bine în defensivă. 

Sunt fericit că am câştigat, pentru că El Clasico este cel mai important meci, am câştigat aici, aşa că suntem mulţumiţi, dar, din păcate, sunt doar trei puncte”, a spus Carlo Ancelotti.

Am simţit o durere după ce am degajat, dar am putut să continui. Sper să nu fie nimic grav. Am jucat bine, ei nu au avut nicio ocazie până la gol. Trebuie să fim mai concentraţi. Se putea întâmpla orice pe final. Este important să fim bine organizaţi
- Thibaut Courtois, Real Madrid

Citește alte știri de actualitate:

KO(eman) » Cifre dezastruoase pentru antrenorul Barcelonei: „Să vină Xavi!”

Ronaldo, gest golănesc în Manchester United - Liverpool! Trebuia eliminat?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează