INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA THE BEST

Ronaldo l-a surclasat pe Messi și a câștigat premiul "The Best" » Lucescu și Daum nu l-au pus nici măcar pe podium

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2017 10:13

Cristiano Ronaldo rămâne și în acest an lider mondial, deși nici Mircea Lucescu, selecționerul Turciei, nu l-a văzut între primii 3 pe cuceritorul Ligii, Supercupei Europei, titlului și Supercupei Spaniei.

Cristiano Ronaldo a fost deasupra tuturor și în 2017. Chiar dacă în a doua parte a anului e în regres, primele 8 luni l-au detașat clar de Messi și Neymar, cu cele 4 trofee câștigate, Liga, Supercupa Europei, campionatul și Supercupa Spaniei. N-a scăpat decât Cupa Regelui, dar își poate completa vitrina cu Mondialul Cluburilor. Portughezul, acompaniat de logodnică și de Cristiano jr, a primit luni seară în London Palladium trofeul "The Best" din partea președintelui FIFA, Gianni Infantino, fiind aplaudat de Maradona și de Ronaldo, brazilianul.

"A început hegemonia"

"La nivel individual nu-mi lipsește niciun trofeu. Vreau să câștig însă premii colective ca să rămân numărul 1. Sunt un profesionist exemplar și muncesc să cuceresc și alte distincții. Mă simt norocos și special că joc în cea mai bună echipă din lume. Hegemonia lui Ronaldo și Messi abia a început", a declarat CR7 în ziarul AS.

Dominația lui Cristiano nu i-a impresionat pe Christoph Daum, fostul selecționer al României, nici pe Mircea Lucescu, antrenorul Turciei. Neamțul l-a lăsat și în afara podiumului, preferându-i pe Kroos, Lewandowski și Messi, în timp ce Il Luce l-a votat pe Leo, urmat de colegii lui Ronaldo de la Real, Sergio Ramos și Modrici! Căpitanul "tricolorilor", Chiricheș, l-a exclus pe argentinian, alegând ordinea Ronaldo, Neymar și Marcelo. 

43,16%din totalul voturilor din partea selecţionerilor, căpitanilor "naţionalelor", ziariştilor şi fanilor a primit Ronaldo, mult peste Messi (19,25%) și Neymar (6,92%)

"E un moment unic în cariera mea și sunt fericit. A fost un an extraordinar și le mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Niciodată nu m-am gândit că voi câștiga atâtea trofee în carieră"Cristiano Ronaldo, atacant Real Madrid

ECHIPA FIFA THE BEST 2017Buffon - Dani Alves, Sergio Ramos, Bonucci, Marcelo - Modrici, Kroos, Iniesta - Messi, Ronaldo, Neymar
Antrenor: Zinedine Zidane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
torque07
torque07  •  24 Octombrie 2017, 15:14

Pe Alibec au uitat sa-l scrie astia de la GSP..e si el acolo

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Octombrie 2017, 14:39

Chiriches se pricepe! Neymar inaintea lui Messi!:)))))

448825498800113
Sorin Neculae  •  24 Octombrie 2017, 14:24

Ce gluma!! ronaldo inaintea lui Messi!? Tot anul s-a comportat ca un frustrat, cred ca nici el nu mai crede, in permanenta salvat de echipa, sa nu mai vorbim de arbitri in campionat plus meciul cu bayern, o rusine de meci!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează