INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ronaldo: "Mourinho rămîne pînă la finalul sezonului, dar nu ştiu ce face după"

Jose Mourinho (foto: reuters)
Jose Mourinho (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 14:32

Atacantul lui Real Madrid recunoaşte că există o presiune foarte mare pe antrenorul său mai ales din cauza situaţie din Primera Division, unde gruparea ”blanco” se află la 16 puncte în spatele liderului Barcelona.

Cristiano Ronaldo este de părere că Mourinho va rămîne pe Santiago Bernanbeu măcar pînă la sfîrşitul acestui sezon, deşi sunt tot mai multe voci care spun că Roman Abramovici l-ar dori de acum la Chelsea.

Cred că va continua aici măcar pînă la sfîrşitul sezonului, pentru că este un antrenor care vrea întotdeaua să cîştige şi Real are încă şanse să cucerească măcar un trofeu în acest an. La sfîrşitul acestui campionat cu siguranţa va lua cea mai bună decizie pentru el şi pentru club” , a declarat Ronaldo.

Atacantul madrilenilor a fost întrebat de asemenea şi de conflictul care ar fi avut loc între el şi Mourinho, luna trecută.
”Este un lucru personal. Situaţia s-a clarificat şi totul este OK. Ce se întîmplă în vestiar rămîne acolo ”, a concluzionat CR7.

Real Madrid o va întîlni pe Manchester United în optimile Champions League şi de asemenea o aşteaptă un retur complicat cu Barcelona, pe Camp Nou, în Cupa Regelui după ce meciul din tur s-a terminat 1-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
whitecollar
whitecollar  •  08 Februarie 2013, 22:47
Postat de dori26 pe 08 Februarie 2013, 20:54

destinatie sigura CHelsea

dupa ce a fost dat afara si dupa ce a zis ca nu mai vrea sa lucreze cu abramovic? mai degraba la man city. mancini nu ia nimic anul asta.

dori26
dori26  •  08 Februarie 2013, 20:54

destinatie sigura CHelsea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează