INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORINTHIANS

Ronaldo nu vrea să le dea satisfacţie contestatarilor: "În scurt timp mă vor aplauda. Nu sînt mercenar!"

Ronaldo
Ronaldo

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 februarie 2011 20:05

Brazilianul Ronaldo e într-un "război" deschis cu fanii lui Corinthians. După ce aceştia au aruncat cu pietre după el şi i-au transmis că nu au nevoie de el, au scris pe zidurile de la stadion "Ronaldo, gras neruşinat!" ( şi "Afară, Ronaldo! N-avem nevoie de tine", fotbalistul de 34 de ani le-a răspuns prin mai multe mesaje publicate pe Twitter.

"Vreau să spun că sînt foarte dezamăgit  de prestaţia noastră din ultimele meciuri. Sîntem foarte trişti pentru înfrîngerea de la Tolima (0-2), în preliminariile Copei Libertadores, dar vom continua să luptăm pentru a trece peste perioada asta grea.

Înţelegem frustrarea fanilor, dar eu unul condamn orice tip de manifestare violentă. Aceşti vandali nu reprezintă imaginea suporterilor lui Corinthians. E doar o minoritate violentă şi finanţată de terorişti  care au legături cu clubul.

Plus că mai sînt unii care vor să transforme un eşec într-un război. M-am gîndit zilele astea să mă retrag mai devreme decît îmi doream, dar nu le voi da satisfacţie acestor huligani şi critici ai mei.
O iau de la început şi aceşti huligani ne vor aplauda în scurt timp. Ei distrug maşinile oamenilor de la club, ale maseurilor, oamenilor din staff-ul tehnic, care muncesc din greu şi cîştigă puţin, dar care îşi fac treaba cu aceeaşi pasiune... Ca să nu mai spun că aceşti huligani au senzaţia că au dreptul să rănească, să jignească, să distrugă autocare etc... Ăsta, domnilor, e fotbal, e un sport şi trebuie să fie curat, sănătos. Sper ca lucrurile să revină la normalitate cît mai rapid. Vă mulţumesc tuturor pentru atenţie.

Ah, şi încă un lucru. Am un mesaj pentru cei care m-au numit mercenar. Nu primesc nici un ban de la club! Toţi banii pe care îi cîştig sînt de la actualul patronat, Hypermarcas, care susţine financiar şi clubul", a spus Ronaldo pe contul său de Twitter.

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează