INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldo, rănit de ironia lui Owen » Brazilianul a reacționat după ce englezul a râs de greutatea lui: "Mă sperie lucrul ăsta"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 12:00

Gluma lui Michael Owen la adresa brazilianului Ronaldo n-a fost gustată de cel supranumit "Il Fenomeno". Cei doi s-au întâlnit pe "Santiago Bernabeu", la un eveniment organizat de clubul Real Madrid în care Cristiano Ronaldo a prezentat Balonul de Aur câștigat în acest an alături de foști jucători emblematici ai clubului, precum Zinedine Zidane, Luis Figo și Michael Owen.

Englezul a postat o fotografie de grup pe contul de twitter cu un comentariu care a stârnit reacții diverse: "Credeam că eu m-am mai îngrășat. Asta până l-am văzut pe fostul meu coleg Ronnie!"

Brazilianul nu a reacționat imediat, dar a comentat în cele din urmă în presa din țara natală despre comentariul lui Owen: "Nu am vorbit cu el după ce a postat acel mesaj pe twitter, dar mă sperie importanța dată greutății mele în lumea în care trăim. Greutatea mea continuă să fie importantă. Sincer, nu știu de ce e atât de importantă", a spus Ronaldo.

Fost coleg cu "Il Fenomeno", Roberto Carlos a condamnat și el mesajul lui Owen: "Nu-mi prea plac genul ăsta de glume. Serios, sunt foarte bun prieten cu Ronaldo... Când văd o asemenea glumă nu prea îmi place. Trebuie să avem grijă de Ronaldo. Ceea ce contează la Ronaldo e inima lui mare, nu are importanță cum greutatea".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
godot
godot  •  11 Ianuarie 2017, 18:19
Postat de ungurul_vesel pe 11 Ianuarie 2017, 12:59

Baietasul asta a fost mai bun decat toti atacantii romani din ultimii 20 de ani luati la un loc. Din pacate a fost un jucator macinat de accidentari,la fel ca si Ronaldo, din pacate.

I-am văzut, ***. Ronaldo a fost cel mai mare atacant din istoria fotbalului, iar Owen a fost cel mai mare atacant din generația lui de la Liverpool (după Fowler; și Collymore și alții). După ce au plecat ăștia, echipa a început să joace pentru el și el a reușit într-adevăr să înscrie goluri și să o conducă spre reușite notabile (FA CUP, locul 4 în campionat etc.) La națională a strălucit (după Shearer; și Cole; și alții). Owen e față de Ronaldo cum e Robert Niță față de Owen.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelos
gigelos  •  11 Ianuarie 2017, 13:53
Postat de ungurul_vesel pe 11 Ianuarie 2017, 13:46

Da mah ai dreptate, Illbeback, Marica, Stancu, astia sunt fotbalisti adevarati. Voi macar i-ati prins jucand pe Owen si Ronaldo sau scrieti comparand paginile de wiki?

Te dai vesel dar esti trist ... rau

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  11 Ianuarie 2017, 13:46
Postat de godot pe 11 Ianuarie 2017, 13:24

Ronaldo și acum, la 120 kg., e mai bun decât a fost la maximul carierei pizdocul de Owen, un fel de Robert Niță insular.

Da mah ai dreptate, Illbeback, Marica, Stancu, astia sunt fotbalisti adevarati. Voi macar i-ati prins jucand pe Owen si Ronaldo sau scrieti comparand paginile de wiki?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close