INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronaldo revine în fotbal! Va cumpăra un club din Spania

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 09:24

Ronaldo, fostul atacant brazilian, vrea să investească 30 de milioane de euro în Valladolid, echipă ce poate prinde play-off-ul și să promoveze în elita fotbalului spaniol.

Ronaldo, 41 de ani, revine în fotbal, dar nu ca antrenor sau director sportiv. Fostul mare atacant brazilian și-a propus să fie proprietar de club în Anglia ori Spania. Până la urmă, "Il Fenomeno" s-a orientat către ultima variantă și e gata să investească 30 de milioane de euro să cumpere Valladolid, din Segunda Division. Potrivit "O Globo", Ronaldo negociază preluarea echipei de la actualul acționar majoritar și președinte Carlos Suárez Sureda.

Faliment în NASL!

Campionul mondial din 2002 nu e la prima experiență ca patron. În 2014, actualul ambasador al lui Real și-a luat club în NASL, divizia a doua americană. Numai că Fort Lauderdale Strikers a rezistat doar 2 ani și a dat faliment! Ronaldo a fost ofertat și de federația braziliană, dar a refuzat: "Ar fi o onoare, însă mai întâi doresc să conduc un club". Valladolid e pe locul 6, de play-off, înaintea ultimei etape și se bate pentru promovare. 

Ronaldo, a câștigat în Spania, cu Real și Barcelona, 2 titluri, 2 Supercupe și o Cupă a Regelui.

2 titluri mondiale are Ronaldo cu "naționala" Braziliei, 1994 și 2002. La cluburi, are 14 trofee, dar nicio Ligă, doar Cupa Cupelor, Cupa UEFA și Intercontinentala

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează