INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Cristiano Ronaldo și-a aflat sancțiunea pentru gestul obscen » Cum a motivat decizia Comitetul de Disciplină și Etică

Cristiano Ronaldo a scăpat basma curată, după ce le-a arătat semne obscene fanilor adverși.
Cristiano Ronaldo a scăpat basma curată, după ce le-a arătat semne obscene fanilor adverși.

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 21:23 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 21:23

Cristiano Ronaldo a scăpat basma curată, după ce le-a arătat semne obscene fanilor adverși. Judecata episodului s-a bazat doar pe imaginile oficiale ale transmisiei partidei Al Nassr - Al-Hilal 0-2, nu pe filmulețele surprinse de fani. Echipa portughezului nu a fost amendată decât pentru că a întârziat startul reprizei secunde.

Cristiano Ronaldo poate răsufla ușurat. Reacția sa față de fanii adverși de la finalul partidei pe care Al-Nassr a pierdut-o, acasă, miercuri cu Al-Hilal (0-2) a rămas fără urmări. Asta întrucât Comitetul de Disciplină și Etică al Ligii saudite a decis să nu sancționeze în niciun fel gestul obscen făcut de atacantul portughez.

Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Marius Niculae: „Nu-mi da lecții! Trebuie să intervin”
RANGERS
Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Marius Niculae: „Nu-mi da lecții! Trebuie să intervin”

I-au strigat numele lui Messi

Potrivit agenției Goal.com, explicația oficială este că jucătorul de 38 de ani nu a putut fi judecat decât pe baza imaginilor provenite de la transmisiunea live a partidei și nu luând în considerare filmulețele realizate de suporterii lui Al-Hilal și care au circulat pe rețelele sociale, provocând indignare. 

La ieșirea de pe teren, nervos fiind, Cristiano și-a atins organele genitale privind spre fanii adverși, care îi strigau ironic numele lui Messi.

Au cerut deportarea lui Ronaldo

„Comportamentul lui Ronaldo este infracțiune în Arabia Saudită. E un act indecent public, o dezonoare publică, infracțiune pedepsită cu închisoarea și, dacă ești străin, are ca efect deportarea. Nu urmăresc sportul, dar chiar dacă fanii lui Al-Hilal l-au provocat, n-a reacționat corect", a postat pe Twitter avocatul Nouf bint Ahmed, specializat în drept internațional, anunțând că "vom depune o plângere la Ministerul Public". 

Un jurnalist sportiv saudit, Osman Abu Bakr, a comentat: "Ronaldo a făcut un gest imoral contra spectatorilor. Federația ar trebui să-i anuleze contractul".

Are o accidentare la aductori

Singura sancțiune primită de cei de la Al-Nassr a fost o amendă de 15.000 de riyali (3.643 de euro) pentru că au revenit mai târziu de la vestiare pentru repriza secundă. Cristiano a primit în acest joc un cartonaș galben pentru un tackling dur, iar clubul i-a luat apărarea pentru episodul ce a făcut atâta vâlvă pe net. 

„O lovitură primită în timpul jocului la un duel cu Gustavo Cuellar l-a afectat în zona sensibilă. Confirmăm că a suferit o accidentare. Ceilalți sunt liberi să gândească ce vor".

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Nicolae Stanciu evită eșecul campioanei și căderea pe ultimul loc. Campioana Chinei face egal cu assistul românului

Presa franceză a aflat unde vrea să revină Zidane pe banca tehnică: „Este prioritatea lui!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  22 Aprilie 2023, 13:03

Un talent deosebit în a își face prieteni. Cu siguranță, va fi aplaudat în picioare, pe oriunde va merge. Șumi, vezi cu portugheza aia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează