INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DREAM TEAM

Ronaldo şi-a ignorat tizul » ”Il Fenomeno” a dezvăluit echipa sa ideală! Cu Lionel Messi, dar fără Cristiano

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 31 decembrie 2014 13:03

Ronaldo a acceptat provocarea de a alcătui cel mai bun ”11” din istoria fotbalului, anunţă El Mundo Deportivo. În viziunea sa, numai doi jucători încă în activitate prind echipa.
”Il Fenomeno” îi vede pe Lionel Messi şi Xavi printre cei mai buni jucători din istoria fotbalului, însă nu l-a inclus în top şi pe Cristiano Ronaldo, unul dintre prietenii săi. Brazilianul a mizat pe sistemul 3-4-3 şi a titularizat numai doi conaţionali, pe Cafu şi pe Pele. Mai mult, a ales trei argentinieni: Maradona, Messi şi Di Stefano.

Iată echipa ideală a lui Ronaldo:
Iribar - Cafu, Beckenbauer, Maldini - Xavi - Cruyff, Zidane, Maradona - Messi, Di Stefano, Pele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
gery76
gery76  •  02 Ianuarie 2015, 05:57

-O echipa pertinenta putea fi oricand urmatoarea: -Sepp Maier[L.Iasin] -DJ.Santos [Cafu] ,B.Moore [Zmuda] ,F.Beckenbauer ,G.Fachetti [R.Carlos]-Xavi [Everaldo],Cruijff [Schiaffino], Matthaus [Zidane] ,Ronaldo [V.Basten] ,MARADONA ,Garincha [Ronaldinho] sau -G.Banks [O.Kahn] -Bergomi [Lahm] ,Andrade [Gentile] ,Baresi [Schnelinger] ,Maldini [Brehme] -O.Ardiles [N.Stiles] ,G.Lato [Zico] ,B.Charlton [Eusebio] ,G.Muller [S.Kocsics] ,Pele [D.Steffano] ,Rivelinho [Gento].

dddo
dddo  •  01 Ianuarie 2015, 11:03
Postat de gabri80el pe 31 Decembrie 2014, 17:29

Hagi putea sa intre usor aici.este peste tot mijlocul.atat cat peste maradona cat si peste xavi si zidane. wow si fara ronaldinho? ce fotbal mai este asta.si eu nu vad alt fundas stanga ca roberto carlos care sa fie depasit . in fine parerea mea

in privinta lui ronaldinho ai dreptate ,dar oricat de mult tin la hagi nu pot spune ca e mai bun ca maradona.nici macar ca zidane.

4patraulea
4patraulea  •  01 Ianuarie 2015, 08:17
Postat de wwerko80 pe 31 Decembrie 2014, 18:59

Nu vezi ce formatie are, 3-1-3-3? :))) Nu prea inteleg topu. Poate l-a uitat pe Ronaldinho altfel nu inteleg de ce nu l-a adaugat.

esti "parnaias" rau...mai bine ai vorbi despre asezarea in teren a turcangiilor

Vezi toate comentariile (16)
Comentează