INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINANCIAR

Ronaldo şi-a tras ghete mov şi un contract de 6 milioane!

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Cristiano Ronaldo schimbă din nou culoarea ghetelor. Iar contul în bancă creşte de asemenea.

 

Atacantul Realului şi-a prezentat ieri noile ghete de joc oferite de Nike. Nu mai sînt roşii, ca la Manchester United, negre sau galbene, cum a purtat pînă acum la Real, ci mov (foto).

Totodată, el a anunţat semnarea unui nou contract cu producătorul american de echipament sportiv, pînă-n 2014, acord în baza căruia va cîştiga 6 milioane de euro anual, cu 1,5 milioane mai mult decît îi garantează cel aflat în vigoare la ora actuală.

Potrivit cotidianului Marca, Cristiano Ronaldo ar putea ajunge chiar la 7 milioane de euro pe an, funcţie de atingerea unor obiective. Portughezul a devenit oricum cel mai bine plătit dintre fotbaliştii care colaborează cu firma Nike.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  25 Februarie 2010, 12:32

Sponsorizarea unei echipe nu are nicio legatura cu sponsorizarea unui jucator . C.R. a avut si are un contract cu Nike, pe care il onoreaza atat timp cat poarta si face reclama la firma lor in afara de timpul in care joaca, atunci cand e imbracat in echipament Adidas.

 •  25 Februarie 2010, 12:19

cum poate sa joace in ghete nike la real daca real madrid are contrac de sponsorizare cu adidas? cum se explica?el e singurul cu tricou nike din ekipa?=))

 •  25 Februarie 2010, 12:01

e din echipa lu' Basescu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează