INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Ronaldo şochează: "Am avut mai multe femei decît nopţi dormite cu Roberto Carlos în cameră"

Ronaldo e arhicunoscut pentru escapadele sale din vremea cînd era jucător, dar acum s-a cumințit alături de actuala soție, Maria Beatriz Antony
Ronaldo e arhicunoscut pentru escapadele sale din vremea cînd era jucător, dar acum s-a cumințit alături de actuala soție, Maria Beatriz Antony

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 14:57

Retras recent din fotbal, Ronaldo a revenit în atenţia opiniei publice după ce a făcut dezvăluiri incendiare despre escapadele sale din perioada în care era convocat la naţionala Braziliei.

Mai întîi, Ronaldo a explicat cum reuşea să fugă din cantonamente împreună cu Romario.

"Cînd jucam alături de Romario am pus împreună la cale o adevărată strategie. Mai întîi fugeam din hotel prin ieşirea de urgenţă, după care escaladam pe rînd zidul. De partea cealată a zidului ne aştepta o scară, pe urmă ne urcam imediat într-un taxi care ne aştepta", a declarat Ronaldo după care a punctat: "Nu poţi afirma că sexul îţi afectează performanţa de pe teren".

O altă declaraţie incendiară făcută de Ronaldo i-a lăsat pe jurnalişti fără replică: "Nu este un lucru rău să te masturbezi pentru ca asta îţi pompează mai multă energie în corp", după care a şocat din nou: "Cred că am avut mai multe femei în viaţa mea decît nopţi în care am dormit cu Roberto Carlos în cameră".

Ronaldo şi Roberto Carlos au fost mereu colegi de cameră în perioada în care ambii evoluau la Real Madrid, dar şi la naţionala Braziliei.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (10)
killerforever
killerforever  •  27 Octombrie 2011, 09:45
Postat de raufacatorul pe 26 Octombrie 2011, 14:52

la-i dat de gol si pe Roberto Carlos....

L-ai nu la-i.

puiulamiba
puiulamiba  •  26 Octombrie 2011, 23:50
Postat de raufacatorul pe 26 Octombrie 2011, 14:52

la-i dat de gol si pe Roberto Carlos....

corect... :)))) poate Ronaldo statea mai mult in camera si Roberto Carlos mergea mai mult in cluburi.. :)))

bughishor
bughishor  •  26 Octombrie 2011, 17:56

numai la noi se dramatizeaza si se face scandal din asta...ce bun ar fi fost un mutu la meciul cu franta...ne cacam pe noi ca nu avem jucatori, dar pe de alta parte ii fugarim pe cei mai buni..si in loc sa traga toti sa castige romania noi ne furam singuri caciula.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează