INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronaldo va reveni pe Old Trafford pentru prima dată ca adversar » Ce promisiune a făcut portughezul

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 decembrie 2012 19:20

Tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor a adus pentru iubitorii fotbalului cîteva dueluri extrem de interesante. De departe cel mai tare meci este cel dintre Real Madrid şi Manchester United.

Acest meci va coincide cu revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, prima oară ca adversar după plecarea din 2009. Superstarul Realului a mai trecut printr-un astfel de moment, atunci cînd a revenit pe Alvalade, în meciul din UEFA Champions League dintre Sporting Lisabona (echipa la care a jucat înainte de United) şi "diavolii roşii".

Atunci, Cristiano Ronaldo a marcat şi a celebrat golul alături de colegi ca şi cînd nu ar fi avut nici o legătură cu Sporting, însă de această dată portughezul a anunţat deja că nu va schiţa nici un gest dacă va reuşi să înscrie în Anglia, din respect pentru Sir Alex Ferguson, foştii colegi, dar şi faţă de suporterii lui Manchester.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ady_my_star
ady_my_star  •  22 Decembrie 2012, 13:36

asa...si?

schwartz69
schwartz69  •  22 Decembrie 2012, 08:35

4 meciuri tari si 4 trompete ! pacat , o sa avem in sferturi si chiar in semifinale niste echipe mai putin spectaculoase.

 •  22 Decembrie 2012, 07:48
Postat de kobritzzzaaa pe 21 Decembrie 2012, 20:35

Mi se pare aiurea un meci de un asemenea calibru asa de devreme in competitie :(

Vrei mai bine ca anul trecut unde R$al Madrid a avut primul adversar abia in semifinale ?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează