INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldo vrea să joace un meci de retragere în această vară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2011 11:29

Fostul internaţional brazilian Ronaldo, dublu campion mondial (1994 şi 2002) şi dublu câştigător al Balonului de Aur (1997, 2002), retras din activitate la 34 de ani, a declarat că speră să dispute un meci de retragere cu reprezentativa ţării sale.

"Vreau să organizez o sărbătoare frumoasă. Voi discuta cu preşedintele Federaţiei, Ricardo Teixeira, pentru ca evenimentul să se petreacă în timpul unui meci al echiepi naţionale. Vreau să aduc fotbalişti care au evoluat alături de mine, să jucăm pentru publicul care m-a iubit şi m-a susţinut. Aceşti oameni merită o sărbătoare frumoasă", a zis Ronaldo, potrivit Mediafax.

Evenimentul ar putea avea loc la mijlocul acestui an, conform fostului internaţional.

Ronaldo şi-a anunţat retragerea din activitate luni, la 34 de ani, din cauza unor probleme medicale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
serby8669
serby8669  •  16 Februarie 2011, 17:30

ce echipa a putut sa aiba Brazilia in acele vremuri: Taffarel, Cafu, Aldair, Junior Baiano, Roberto Carlos, Dunga, Rivaldo, Leonardo, Bebeto, Ronaldo (Branco, Mauro Silva, Zihno, Jorgingo in 1994)

bzt
bzt  •  16 Februarie 2011, 13:07

Copii prosti, voi aveti ceva cu Real Madrid, cand, cea mai mare performanta a avut-o jucand pentru Barcelona. Parerea mea este ca vor veni multi fosti coechipieri, prieteni si ca Gica Popescu va fi unul dintre ei.

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  16 Februarie 2011, 12:48

Cel mai mare atacant al tuturor timpurilor ( e doar parerea mea ) !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează