INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CIPRU

Ronny Levy a semnat cu Anorthosis Famagusta

Articol de - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 20:29

UPDATE // Ronny Levy a semnat în urmă cu o jumătate de oră cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta. Israelianul va fi prezentat mîine, înaintea partidei de campionat cu Alki, de pe teren propriu.

La numai cîteva zile după ce şi-a dat demisia de la Steaua, israelianul Ronny Levy este aproape de a semna un nou contract, cu echipa cipriotă Anorthosis Famagusta.

Fostul tehnicianul al Stelei a plecat în această dimineaţă spre Nicosia, pentru a semna cu echipa care în sezonul trecut a terminat pe locul 3 în campionatul Ciprului. În actualul sezon, Anorthosis e pe locul 5, cu şapte puncte strînse după 4 etape.

La Anorthosis a antrenat în trecut şi fostul selecţioner al României, cel care a dus Generaţia de Aur în sferturile de finală ale Mondialului din '94, Anghel Iordănescu (1990-1992). De asemenea, Eugen Trică a îmbrăcat tricoul ciprioţilor în 2009, reuşind să bifeze 12 partide şi să înscrie de două ori.

Anorthosis e una din cele mai galonate echipe din Cipru, avînd 13 titluri de campioană, 10 Cupe ale Ciprului şi 7 Supercupe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  01 Octombrie 2011, 23:32

e un pas inainte pentru el :D

cristopherr_ct
cristopherr_ct  •  01 Octombrie 2011, 22:53

ba da' repede si-a mai gasit echipa .....ciudat ar spune unii !... oricum treaba cred ca era aranjata ! hai stoaia ! mu.e dinamo ~

reducerimari
reducerimari  •  01 Octombrie 2011, 22:39

a avut dreptate Dukadam! Omul stia ce face si in felul asta a dat o mana de ajutor si lui Macabi... Evreu.... bani sa iasa si cine e urmatorul sal trag in teapa :D

Vezi toate comentariile (7)
Comentează