INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Incredibil! Fost jucător al lui Livepool, atacat cu cuţite, bătut şi jefuit de şase indivizi mascaţi! A fost amenințat cu moartea

Ronny Rosenthal // FOTO: Guliver/GettyImages
Ronny Rosenthal // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 13:38

Ronny Rosenthal, 55 de ani, fost jucător al lui Liverpool, a fost victima unui jaf armat la locuinţa lui din Londra. Fostul atacant israelian a fost maltratat de hoţii care-i căutau ceasurile de colecţie.

Se înmulţesc actele de violenţă şi ştirile horror în fotbalul englez în care sunt implicaţi actuali şi foşti jucători. După agresiunea şi urmărirea pe străzi asupra lui Özil şi Kolasinac (Detalii AICI) şi cadavrul descoperit în casa lui Elneny, a venit rândul lui Ronny Rosenthal să trăiască momente oribile. Fostul atacant al lui Liverpool şi Tottenham (1990-1997) a fost atacat noaptea în propria vilă de 4 mlioane de euro, din nord-vestul Londrei, de 6 indivizi mascaţi, înarmaţi cu cuţite şi o macetă. Israelianul de 55 de ani şi familia lui au fost ameninţaţi cu moartea!

„L-au lovit cu sălbăticie”

„Hoţii căutau ceasurile de colecţie ale lui Ronny şi pentru a le obţine i-au maltratat fizic pe toţi. Fostul jucător şi acum impresar a fost lovit sălbatic de mai multe ori cu pumnii în faţă”, anunţă London Evening Standard. Toată operaţiunea a durat 5 minute, susţin vecinii îngroziţi, iar bandiţii au plecat cu o captură importantă. 

Citește și:

Sadio Mane, gest impresionant! Acțiune caritabilă de 270.000 de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  31 Iulie 2019, 14:42
Postat de pierrecardin pe 31 Iulie 2019, 14:11

pedeaspsa cu moartea este ilegala in UE. si este legala in alte tari unde continua astfel de evenimente.

Din pacate este ilegala si tot din pacate talharii europeni au nivelul de inteligenta sa-si calculeze riscurile daca sunt prinsi , iar pedepsele pe care le pot primi sunt mult mai mici decat eventualele castiguri, in schimb in majoritatea tarilor la care te referi (mai putin SUA) talharii nu au mai nimic de pierdut datorita nivelului de trai de multe ori sub cel al subzistentei si in plus in mod cert atacatorii sigur nu au fost englezi!!!

godot
godot  •  31 Iulie 2019, 14:20

Așa se va ajunge la organizări de tip totalitar și măsuri care vor părea fasciste. Direcția e inevitabilă.

pierrecardin
pierrecardin  •  31 Iulie 2019, 14:11

pedeaspsa cu moartea este ilegala in UE. si este legala in alte tari unde continua astfel de evenimente.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează