INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFENSIVA CLUBURILOR

Rummenigge vrea reforma calendarului international

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2010 00:00

În calitatea sa de preşedinte al Uniunii cluburilor din Europa, fostul internaţional german Karl-Heinz Rummenigge e gata să se ia cu UEFA şi cu FIFA de piept pentru a schimba calendarul internaţional.

 

"După turnee finale de campionat european şi mondial nu vrem să mai avem meciuri ale echipelor naţionale timp de două luni. Calendarul trebuie schimbat radical", a declarat actualul director executiv al lui Bayern Munchen bisăptămînalului german Kicker sportmagazin.

Rummenigge are în vedere haosul existent la marile cluburi, care şi dau cei mai mulţi jucători la reprezentative. După astfel de turnee, aceştia vin tîrziu la pregătiri şi imediat sînt chemaţi din nou la loturile naţionale: "Antrenorii nu mai pot face o pregătire de vară corespunzătoare şi asta se reflectă apoi în rezultate".

 El intenţionează să discute cu preşedintele FIFA, Sepp Blatter, acest aspect, dar şi un altul, legat de încheierea unor asigurări pentru fotbalişti pe perioada cît aceştia se află la "naţională": "Pot interveni accidentări grave şi nu e normal ca tot cluburile să suporte salariul şi celelalte cheltuieli cu jucătorul pe perioada absenţei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează