INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Ruptură totală la Real Madrid » Gareth Bale l-a enervat din nou pe Zidane

La meciul 250 în tricoul lui Real Madrid, Bale i-a dezamăgit și pe fanii blancos +14   FOTO
La meciul 250 în tricoul lui Real Madrid, Bale i-a dezamăgit și pe fanii blancos

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2020 10:20 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 10:31

Galezul Gareth Bale (30 de ani) a fost absent în cele 29 de minute ale meciului Real Madrid - Eibar 3-1, dovedind din nou lipsă de motivație și comunicare cu antrenorul Zinedine Zidane (47). Mai mult, a terminat cu probleme musculare.

Pauza de trei luni provocată de pandemie nu a schimbat nimic în privința situației lui Gareth Bale. Galezul pare un corp străin la Real și, pentru că nu a jucat titular duminică, la 3-1 cu Eibar, a fost iar absent în cele 29 de minute cât a intrat în locul lui Rodrygo. 

Real Madrid » Gareth Bale, ruptură totală cu Zidane

„Relația dintre Bale și Zidane este ruptă. Gareth și-a arătat iar lipsa de implicare în fața antrenorului. Nemotivat, nu a făcut nimic să readucă jocul din prima repriză al madrilenilor, care parcă s-au deconectat la 3-0!", a scris Marca. 

Și ca tacâmul să fie complet, a terminat partida cu dureri, acuzând o supraîncărcare musculară.

„Nu vorbesc aceeași limbă"

Mult mai puțin motivat decât la golf, numărul 11 blanco nu are deloc o chimie cu Zizou și nici nu există soluție de remediere a conflictului. 

„Deși revenise cu energie la antrenamentele din ultima lună la Valdebebas, galezul nu a fost cu mintea în teren. Nici în pauza de hidratare, când Zidane a trimis un mesaj echipei și lui în special, n-a răspuns. Dialogul dintre ei n-a fost niciodată fluent. 

N-au vorbit aceeași limbă, punctul culminant fiind în sezonul 2017-2018, când l-a ignorat la Kiev, după ce contribuise cu o «dublă» la câștigarea Ligii în finala cu Atletico, din postura de rezervă", explică ziarul citat. De-atunci, Gareth n-a mai reușit decât 17 goluri în 68 de meciuri pentru Real

„Impresarul Barnett insistă că galezul nu vrea să plece de la Real. Adevărul e însă că există doi Bale. Unul care se simte bine jucând pentru națională și altul fericit trăind fără fotbal în Madrid" 

AS, cotidian madrilen

+10 FOTO

105 goluriși 68 de assisturi are Bale în 250 de partide la Real. În acest sezon, 2 goluri și 2 pase decisive în 1.189 de minute, fiind doar de 12 ori titular

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, în Premier League pentru 120 de milioane de euro » Anunțul făcut de redactorul-șef de la AS

Final 8 Europa League, în patru orașe din Germania » Ultimul act va fi pe arena lui Schalke

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close