INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Ruşinea Angliei! Louis Van Gaal se dovedeşte un dezastru: Manchester United, egal cu Burnley!

Louis van Gaal, antrenor Manchester United, foto: Reuters +2   FOTO
Louis van Gaal, antrenor Manchester United, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 16:56

Manchester United nu-şi revine! Fără victorie în primele două etape din Premier League şi fiind învinsă în Cupa Ligii cu 0-4, de Miltyon Keynes Dons, formaţie din Liga a 3-a, elevii lui Louis van Gaal n-au reuşit azi decît un rezultat de egalitate, 0-0, cu Burnley în deplasare.

Cu un Angel Di Maria la debut, jucînd 70 de minute, şi cu un Rooney deloc în formă, United n-a reuşit nici de această dată să obţină victoria pe care o caută de la venirea lui Van Gaal la cîrma echipei.

După primele 3 etape în Premier League, Manchester United are doar două puncte, după egalul cu Sunderland în runda precedentă, şi dezastrul din debutul campionatului, cînd a fost învinsă cu 1-2 de Swansea.

De partea cealaltă, Barnley a făcut primul ei punct din acest sezon şi ocupă locul 18, după doup înfrîngeri în primele etape ale campionatului cu Swansea, 1-0, şi cu Chelsea, 1-3.

Fanii au început să facă haz de necaz pe twitter. Arsenal a cîştigat două trofee (Cupa şi Supercupa Angliei) de cînd Manchester United a reuşit ultima victorie într-un meci oficial. :D

Gluma zilei vine tot de la acest meci: " Burnley a cheltuit 45 de milioane de lire sterline pe transferuri din 1882 şi pînă-n prezent. Manchester United a dat 60 de milioane de lire într-o săptămînă" (@TSBible).


Echipele de start:
Burnley: Heaton - Trippier, Shackell, Duff, Mee - Arfield, Marney, Jones, Taylor - Jutkiewicz, Ings
Rezerve: Barnes, Gilks, Long, Reid, Sordell, Wallace, Ward

Manchester United: De Gea - Jone, Evans, Blackett - Valencia, Mata, Fletcher, Di Maria, Young - Van Persie, Rooney
Rezerve: Amos, Anderson, Hernandez, James, Januzaj, Keane, Welbeck

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
popalucian2333
popalucian2333  •  31 August 2014, 13:54

in momentul acesta in anglia nici o echipa nu joaca cu doar 3 fundasi , manchester a facut celebru in lume sistemul 4-4-2 , degeaba urca valencia in atac daca nu are cu cine sa conbine pe partea lui , pe urma RVP a fost pe departe cel mai slab dupa teren , ziaristu ii un prost , singuri care au miscat sunt rooney si di maria plus , pustiul din aparare Blackeett , manchester are nevoie de un fundas si un atacant de clasa ( Cavani si Hummels ) si pe urma pot sa puna probleme

the_gunner
the_gunner  •  31 August 2014, 04:26

S-a vazut clar ca MU, actualmente , nu stie ce joaca . Idee n-are cum sa sparga o aparare . Mai cred ca nu are jucatori pt asa ceva .Valencia si Young sint foarte predictibili ,ADM nu este adaptat la PL, RVP a imbatrinit,iar Rooney nu mai are picioare pt ce l-a facut celebru o data ! Sa puna capac la toate, apararea e de nici o culoare .Muscatori in serie .Trebuie sa ne obisnuim cu gindul ca MU nu mai este o forta cum era o data.O sa mai piarda puncte si acasa . Destule !

ciripilan
ciripilan  •  30 August 2014, 22:49

Man. Utd a avut intr-adevar un penalty extrem de clar in min.88, dar astazi au fost penibili rau de tot, nici o idee clara de joc, pase gresite, mingi aruncate direct pe varfuri, Van Piersie fiind cel slab jucator de pe teren. Sa fiu sincer, cred ca nu vor prinde nici sezonul viitor cupele europene.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează