INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA - LIECHTENSTEIN 1-1

Rușinea din preliminariile EURO! Grecia, doar egal cu Liechtenstein: „Prăpastie fără fund”

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2019 09:20

După Feroe, în campania trecută, şi Armenia, Grecia s-a făcut de râs acasă şi cu codaşa grupei Liechtenstein. „Avem nevoie de şocuri electrice, am trăit încă o ruşine de nedescris!", critică presa de la Atena

Grecia continuă prăbuşirea cu încă un rezultat catastrofal, care îi compromite şansele de a prinde locul 2 în grupa cu Italia dominantă. Trupa pregătită de olandezul Van 't Schip s-a împiedicat acasă de Liechtenstein, locul 182 FIFA (1-1), singura echipă pe care o bătuse, în tur! După ce o încasase la Atena şi de la Armenia.

Elenii n-au putut păstra avantajul minim şi au fost egalaţi pe final de Salanovici, primul gol după nouă luni al minusculei selecţionate, ce pierduse cu Gibraltar, Andorra şi Feroe şi primise 18 goluri în primele 5 partide! 

„Echipă fără cap şi coadă”

„Prăpastia în care ne ducem nu are fund. Cine credea c-a văzut totul s-a înşelat, puternica Liechtenstein ne-a dovedit că se poate mult mai rău. Am trăit încă o seară ruşinoasă şi ne trebuie şocuri electrice pentru a ne regăsi farmecul de altădată. O echipă fără cap şi coadă, anemică în atac, fără ritm şi ajutor de pe bancă, iar acum şi fără obiectiv şi speranţe pentru viitor”, este caracterizarea sumbră făcută de cotidanul gazzetta.gr. 

Stoperii, puşi la colţ! 

Selecţionerul olandez a dat vina pe erorile lui Manolas şi Sokratis: „Am lucrat la antrenament acele faze, dar în teren nu s-a văzut deloc. Parcă e altă echipă la meciuri. Nu e imaginea pe care o merităm, nici potenţialul nostru adevărat. Sunt atât de multe de schimbat!”. Jucătorii, afectaţi şi furioşi, au refuzat să dea declaraţii. 

0 puncte,0 goluri marcate şi 18 primite avea Liechtenstein în cinci jocuri din grupă înaintea celui de la Atena

1 victorie,cu Moldova, şi două remize, contra Islandei şi Lituaniei, erau singurele rezultate pozitive obţinute de Liechtenstein în meciuri oficiale din 1994

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // VIDEO Alexandru Chipciu, brutal de sincer despre DEZASTRUL din fotbalul românesc: „Habar nu avem! Asta nu funcționează, i-am zis-o și lui Mister”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
popescu222
popescu222  •  09 Septembrie 2019, 11:21

Sa-l ia pe Contra, ca el castiga cu echipele mici.

enigmaticul
enigmaticul  •  09 Septembrie 2019, 10:50

Să nu mai râdem de greci că nici noi nu suntem departe de ei. Dacă ne egalau maltezii la ultimele faze, eram exact ce sunt grecii acum. Când te chinui să învingi Malta cu 1-0, asta spune totul despre nivelul fotbalistic la care am ajuns.

173709053788855
Mircea Puran  •  09 Septembrie 2019, 09:49

Si cand te gandesti ca acum 6 ani astia ne scoteau acasa de la Mondialul din 2014... wow

Vezi toate comentariile (3)
Comentează