INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Gafa supremă a comentatorilor americani la adresa ucraineanului din Ligue 1: „Să vă fie rușine pentru ceea ce ați spus pe post!”

Ruslan Malinovskyi. Foto: Imago
Ruslan Malinovskyi. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 11:51 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 13:13

Naționalitatea lui Ruslan Malinovskyi (29 de ani), mijlocașul ofensiv ucrainean al celor de la Olympique Marseille, a devenit motiv de scandal în Franța.

La Clermont - Marseille 0-2, disputat pe 11 februarie, Phil Schoen, unul dintre comentatorii partidei din campionatul Franței pentru postul american de televiziune beIN Sports USA, a spus, în urma unei lovituri libere executate de Ruslan Malinovskyi: „Rusul Malinovskyi aproape că a trimis mingea înapoi la Moscova”. Acesta a fost completat de colegul lui de cabină: „Da, un satelit rusesc”. 

Dialog aprins, în contradictoriu, între Ștucan și Dragomir: „Adică eu sunt căcăcios și brută?”
FCSB
Dialog aprins, în contradictoriu, între Ștucan și Dragomir: „Adică eu sunt căcăcios și brută?”

Ruslan Malinovskyi s-a revoltat pe Twitter, după ce i-a auzit pe comentatorii americani

La aflarea veștii, Ruslan Malinovskyi a întrebat pe Twitter cine a comentat partida: „Cine a comentat acest meci? Să le fie rușine pentru ceea ce au spus!”. 

Ulterior, unul dintre ziariștii respectivi i-a prezentat scuze jucătorului, tot pe Twitter: „Ruslan chiar îmi pare rău pentru ceea ce am zis. Am spus în repetate rânduri că ești ucrainean”.

Scuze penibile ale americanilor pentru Malinovskyi: „Am spus Moscova din cauza gazelor lacrimogene”. Ucraineanul a ripostat: „Ați simțit gazele tocmai în Florida?!”

Phil Schoen a mai spus că a fost foarte afectat din cauza gazelor lacrimogene folosite de forțele de ordine franceze, din pricina incidentelor produse înaintea meciului dintre cele două formații: „Am spus din greșeală «Moscova» din cauza faptului că gazele lacrimogene folosite m-au afectat. Îmi pare foarte rău pentru greșeala făcută”. 

Ruslan Malinovskyi nu a fost impresionat de scuzele prezentate de american: „Nu știam că gazul folosit în Franța poate avea efecte chiar în Florida, acolo de unde ai comentat meciul. Din moment ce ai comis așa o eroare în direct la TV, aș vrea să îți prezinți scuzele când vei comenta următorul meci live, nu pe Twitter”. 

Gafa supremă a comentatorilor americani la adresa ucraineanului din Ligue 1: „Să vă fie rușine pentru ceea ce ați spus pe post!”
Ruslan Malinovskyi. Foto: Imago

Internaționalul ucrainean i-a dat o idee comentatorului Phil Schoen: să doneze bani pentru ajutorarea Ucrainei. 

Ruslan Malinovskyi a sosit în iarna acestui an la Olympique Marseille, sub formă de împrumut de la Atalanta. Va evolua în Franța până în vara acestui an, trupa din Hexagon având opțiunea de a-l transfera definitiv. 

VIDEO. Rezumat: Clermont - Olympique Marseille 0-2

Citește și: 

Ultrașii lui Bayern Munchen, protest vulgar împotriva miliardarilor de la PSG: „70 de euro? N-am ajuns încă să fim Neymar”

Cum a reacționat Chivu când a fost ofertat din Serie B: „Zilele trecute am aflat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
zb59
zb59  •  17 Februarie 2023, 07:05

Daca ar fi avut putina minte i-ar fi putut lasa in plata domului pe ignorantii comentatori americani! Dar el, tupeist si cu pieptul bombat asemeni actorasului-presedinte, nu putea sa nu isi arate “mandria” de ucrainian. Apropos, pare tanar si sanatos. De ce isi pierde vremea batand mingea prin Franta in loc sa isi apere tara impotriva coteopitorului rusnac?!

BindenDanDat
BindenDanDat  •  16 Februarie 2023, 13:35

Pare că băieții ăștia duc lipsă de orice, dar de tupeu nu. E drept că au avut și un profesor foarte bun.

radoo93
radoo93  •  15 Februarie 2023, 17:34
Postat de gazistu pe 15 Februarie 2023, 14:47

SA VA FIE RUSINE, CA MI-AT STERS COMENTARIUL. NU AM JIGNIT, NU AM VB URAT, AM SCRIS DOAR CA UCRAINA e un stat ARTIFICIAL, in teritoriile alto tari..

Dupa logica ta si Romania e stat artificial iar tu tii cu o echipa dintr-un oras care apartine Austriei. Iti sugerez sa mergi in mijlocul Ucrainei si sa incerci sa-i convingi pe cei de acolo ca ei de fapt sunt rusi. Sigur vor fi receptivi la adevar. Doar ca nu au avut persoane iluminate, ca dumneata, care sa le explice pana acum. Inhalarea excesiva de gaz dauneaza grav neuronilor!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează