INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ryan Giggs a pledat azi nevinovat. Respinge ferm toate acuzațiile de agresiune

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 15:00 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 16:43

Curtea de Magistratură din Manchester l-a audiat în această dimineață pe Ryan Giggs (47 de ani), acuzat vineri de agresiune. Fostul selecționer al Țării Galilor, care nu va mai merge la Euro 2020 cu naționala, Federația din Cardiff schimbându-l cu Robert Page, a pledat nevinovat în fața judecătorilor. 

Potrivit informațiior publicate în The Sun, a negat că a bătut-o și a abuzat-o, timp de trei ani, pe Kate Greville, fosta iubită, și că a lovit-o și pe sora acesteia. 

Ex-atacantul lui United fusese arestat pe 3 noiembrie 2020, la vila din Worsley, Manchester, și eliberat apoi pe cauțiune, riscând acum maximum șase luni de închisoare. Ar putea totuși să scape doar cu o amendă de 5.000 de lire sterline (5.742 de euro).

Ryan Giggs riscă să stea 6 luni după gratii! A agresat două femei și a fost luat de poliție de acasă » Țara Galilor, comunicat rapid: alt selecționer la Euro 2020!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează