INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

Ryan Giggs, în lacrimi la tribunal: „Cea mai urâtă experiență din viața mea”

Ryan Giggs/ foto Imago Images
Ryan Giggs/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 11:48 / Actualizat joi, 18 august 2022 12:14

Ryan Giggs (48 de ani), legendarul fotbalist al lui Manchester United, a început să plângă în fața judecătorului la tribunal, în timpul procesului în care este acuzat de agresiune împotriva fostei sale iubite, Kate Greville.

Giggs a fost arestat de poliție pe 1 noiembrie 2020, iar acum, în timpul procesului început pe 9 august, a oferit detalii despre noaptea petrecută în închisoare.

Dezvăluiri incredibile în prima zi a procesului împotriva lui Ryan Giggs: „Descoperim partea urâtă și sinistră a caracterului său”
ANGLIA
Dezvăluiri incredibile în prima zi a procesului împotriva lui Ryan Giggs: „Descoperim partea urâtă și sinistră a caracterului său”

Ryan Giggs, în lacrimi la tribunal

Mai întâi, el a vorbit despre sentimentele din momentul în care a fost săltat de poliție de acasă. „Am fost foarte speriat. Nu mai fusesem în acea poziție înainte. Atât de înfricoșător”, a spus Giggs la tribunal, potrivit The Sun.

Apoi, fostul mare mijlocaș de bandă a descris în lacrimi noaptea petrecută în arest. „A fost cea mai urâtă experiență din viața mea”, a spus Giggs.

Ryan Giggs. Picior în spate, cap în gură, dată afară dezbrăcată!

În nici trei ani de relație cu Kate Greville, din decembrie 2017, a agresat-o de mai multe ori, mai ales dacă ea îl anunța că îl părăsește, renunțând la o „legătură toxică”! A lovit-o cu piciorul în spate. A lovit-o cu capul în gură. A dat-o afară din cameră, pe holul hotelului, dezbrăcată, după ce l-a acuzat că o înșela repetat. Îi trimitea SMS-uri de genul acesta: „Sunt al dracului de furios. Sunt în stare de orice, mi-e frică și mie de ce ți-aș putea face”.

O șantaja că le va arăta fotografiile ei intime prietenilor și colegilor de la serviciu. În acea noapte, pe 1 noiembrie, sora ei a intervenit pentru a o salva pe Kate. Drept răspuns, a primit un cot în figură.

Giggs a supus-o pe Kate „unui ciclu fără sfârșit de abuzuri emoționale și fizice”. Dacă va fi găsit vinovat, riscă cinci ani de închisoare.

Ryan Giggs, în lacrimi la tribunal: „Cea mai urâtă experiență din viața mea”
Kate Greville, fost iubită a lui Ryan Giggs

CV-ul marelui Ryan Giggs

  • A jucat doar la Manchester United, între 1990 și 2014
  • 963 de meciuri pentru club
  • 168 de goluri
  • 13 titluri în Premier League, record absolut
  • Două Champions League
  • 4 Cupe ale Angliei
  • 3 Cupe ale Ligii Angliei
  • 1 Campionat Mondial a Cluburilor

Citește și:

FCSB - Viking, duel în play-off-ul Conference League » Primul „11” pregătit de Dică + cotele la pariuri

Mihăilă, aproape de revenirea în Serie A! » Echipa intrată pe fir, după debutul excelent de sezon al românului la Parma

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează