INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

S-a aflat » Ce mesaj le-a dat Zidane jucătorilor lui Real Madrid după ce s-a decis să plece

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 15:23

Zinedine Zidane și-a anunțat miercuri plecarea de la Real Madrid după 3 ani.

Presa din Spania a dezvăluit că antrenorul francez și-a informat jucătorii printr-un mesaj trimis pe grupul de WhatsApp.

"Vă mulțumesc pentru tot. Fără sprijinul vostru în cele mai grele momente, nimic din ce am făcut nu ar fi fost posibil. Ne vom revedea curând. Vă îmbrățișez", a scris Zinedine Zidane.

Zinedine Zidane, 45 de ani, a venit la Real Madrid în ianuarie 2016, înlocuindu-l pe Rafa Benitez. Cu el pe bancă, Real a câștigat de trei ori la rând UEFA Champions League, pus un campionat, o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Spaniei, două Campionate Mondiale ale Cluburilor și două Supercupe ale Europei. 

Citește și: Prima reacție a lui Pochettino, soluția #1 pentru banca tehnică a campioanei Europei: "Când te sună Real Madrid, trebuie să răspunzi"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  03 Iunie 2018, 11:40

Ce bine ca "s-a aflat", altfel eram pierduti !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează