INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANIVERSARE

VIDEO + FOTO Cel mai controversat star din fotbal a împlinit 54 de ani » S-a contrat cu Hagi, oamenii lui Escobar au vrut să-i omoare adversarii, iar acum vinde prezervative: „Ăsta sunt: mult sex, fără reguli și viață adevărată!”

Faustino Asprilla (54 de ani), cel mai controversat fotbalist al Columbiei, a împlinit astăzi 54 de ani. +20   FOTO
Faustino Asprilla (54 de ani), cel mai controversat fotbalist al Columbiei, a împlinit astăzi 54 de ani.

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 20:00 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 04:33

Faustino Asprilla, cel mai controversat fotbalist al Columbiei, a împlinit astăzi 54 de ani.

Faustino Asprilla a fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști pe care i-a dat Columbia. Și-a început cariera în țara natală, la Deportivo Cucuta, iar în 1992, la vârsta de 23 de ani, a prins transferul în Europa, la Parma.

FOTO. Viața de Hollywood a lui Faustino Asprilla, cel mai controversat fotbalist columbian

Faustino Asprilla (54 de ani), cel mai controversat fotbalist al Columbiei, a împlinit astăzi 54 de ani.
Esperanza Gomez, vedeta invitată la aniversarea lui Asprilla
Faustino Asprilla și prezervativele Tino. Foto: Marca
Prezervativele Tino
+16 FOTO

Sclipitor în dese momente, Faustino nu și-a atins potențialul. Asta deși a strâns 57 de selecții în prima reprezentativă a Columbiei, marcând 20 de goluri. De vină a fost viața extrasportivă, una care poate fi ecranizată oricând la Hollywood.

Retras din activitate în 2004, Asprilla a rămas în inimile fanilor: „Pentru mine fotbalul a fost amuzant. Fără reguli, fără alte scheme. Cum o duc acum? Mă simt excelent! Am o fermă, vând trestie de zahăr către guvernul columbian și sunt implicat într-o campanie de vânzare a prezervativelor”.

Afacerea cu prezervative merge excelent. În 2020, fostul fotbalist spunea că a vândut peste 3,5 milioane de unități, punând umărul la criza provocată în acest sector de pandemia de coronavirus.

Asprilla, dezvăluiri HALUCINANTE după bătaia pe teren cu celebrul Chilavert: „Un asasin al cartelului Escobar mi-a zis: «Îl omorâm pe grasul ăsta!»”

Pe 2 aprilie 1997, Columbia juca în Paraguay în preliminariile CM 1998. În minutul 76, la 1-0 pentru Columbia, atacantul Asprilla și portarul paraguayan Jose Luis Chilavert au fost eliminați. De ce? Pe teren, Asprilla l-a lovit cu palma peste gură pe portar, după ce acesta îl scuipase.

Asprilla a povestit ce s-a întâmplat după meci: 

La final am primit un telefon și cineva mi-a spus «Sunt Julio Fierro. Poți să vii la hotelul meu?». Am ajuns acolo și erau 10 bărbați, beți și acompaniați de femei paraguayene. M-am dus acolo cu Aristizabal (n.r Víctor Aristizabal, fost atacant columbian) și ne-au zis «Avem nevoie de permisiunea ta pentru că acești doi bărbați vor să-l ucidă pe grasul de Chilavert». Le-am zis «Ați înnebunit? Asta va distruge fotbalul din Columbia. Nu puteți face asta! Ce s-a întâmplat pe teren rămâne acolo. S-a terminat acolo
- Faustino Asprilla

Asprilla, scandal după meciul cu România din 1998

Asprilla a fost titular în meciul România - Columbia, scor 1-0, gol marcat de Adrian Ilie, în grupele Campionatului Mondial din 1998. Schimbat în minutul 84, a fost ulterior exclus din lot. De vină au fost declarațiile date la final, când s-a plâns de hotărârea selecționerului Hernán Gómez.

Cel mai controversat star din fotbal a împlinit 54 de ani » S-a contrat cu Hagi, oamenii lui Escobar au vrut să-i omoare adversarii, iar acum vinde prezervative: „Ăsta sunt: mult sex, fără reguli și viață adevărată!”
Asprilla, în duel cu România din 1998 / FOTO: Imago

Petrecere stricată de un star porno

Petrecerea de 49 de ani a columbianului nu a fost cea mai fericită. Asprilla a încercat să o invite și pe Esperanza Gomez, actriță în filme pentru adulți, dar a fost refuzat. Când a invitat-o să sufle în lumânări, femeia i-a răspuns scurt: „NU!”.

Esperanza Gomez, vedeta invitată la aniversarea lui Asprilla
Faustino Asprilla (54 de ani), cel mai controversat fotbalist al Columbiei, a împlinit astăzi 54 de ani.
Faustino Asprilla și prezervativele Tino. Foto: Marca
Prezervativele Tino
+16 FOTO

Asta deși, înainte, Esperanza a postat un videoclip în care se joacă cu un cocoș și i-a trimis un mesaj provocator ex-fotbalistului de la Parma sau Newcastle: „Poate-mi aduc cocoșul la ferma ta".

Asprilla e recunoscut drept un adevărat playboy. Într-un interviu la Radio LA FM din Bogota, columbianul își dezvăluie motto-ul: „Sunt Asprilla: mult sex, fără reguli și viață adevărată”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cine este favorit să-i ia locul lui Rudi Garcia la Napoli în cazul în care campioana Italiei dă greș și cu Empoli

Explicațiile lui Gareth Southgate » De ce unul dintre cei mai în formă jucători din Premier League lipsește de la naționala Angliei

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
muzzi1
muzzi1  •  11 Noiembrie 2023, 09:57
Postat de VanBasten1989 pe 10 Noiembrie 2023, 20:51

La multi ani, Faustino! Si faina de calitate. Daca nu aveai o viata plina de senzational nici nu ar fi scris Jitea despre tine pe cel mai mare site de cancan din Romania. Fii mandru de asta!

il trec fiori *** pe asprilla! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

muzzi1
muzzi1  •  11 Noiembrie 2023, 09:54
Postat de tikitakabarceloona pe 10 Noiembrie 2023, 22:40

Adrian jitea aka andra mocanu?

nici nu cred ca mai conteaza! sunt singurul care a remarcat ca au pus o poza de la meciul din 1994 din statele unite si au scris "Asprilla in meciul din `98"? prosul asta de a facut articolul nici macar nu a luat in calcul ca in `98 au jucat cu alt echipament!

VanBasten1989
VanBasten1989  •  10 Noiembrie 2023, 23:28

In atentia gesepe: daca tot alunecati spre zona de soft ***, ati putea include o rubrica gen Fata de la pagina 5, in care in fiecare zi sa gasim cate o microbista in costumul Evei?! As incepe cu Andreea Bododel. Ce ziceti, baieti?! E o idee buna? Un soi de Playboy gratis.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează