INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

S-a decis! Jorge Sampaoli, antrenorul dorit și de Barcelona, va deveni noul selecționer al Argentinei

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 22:33

Jorge Sampaoli, 57 de ani, va deveni noul selecționer al Argentinei începând din 22 mai, anunță AS.

Actualul tehnician al Sevillei își va încheia socotelile cu andaluzii la finalul sezonului din LaLiga, urmând să-l înlocuiască pe banca "albiceleștilor" pe Edgardo Bauza, demis în urmă cu 10 zile.

Momentan, tehnicianul Sevillei se concentrează pe finalul de sezon din Spania, andaluzii fiind în luptă directă cu Atletico Madrid pentru locul 3, ultimul care duce direct în grupele Champions League.

Dorit la Barcelona în locul lui Luis Enrique, Jorge Sampaoli va debuta pe banca Argentinei cu două amicale, contra Braziliei pe 6 iunie, la Melborune, respectiv contra statului Singapore, în 13 iunie.

Conform AS, tehnicianul Sevillei a început deja să-și contureze staff-ul tehnic, din care vor face parte foștii internaționali Diego Milito, Juan Sebastian Veron și Pablo Aimar. De asemenea, Sampaoli îi va avea alături pe secundul Lionel Scaloni, antrenorul cu portarii Martin Tocalli, respectiv preparatorul fizic Jorge Desio.

Venirea pe banca Argentinei a lui Sampaoli pare o veste bună pentru Mauro Icardi, fotbalistul lui Inter fiind ignorat până în prezent de Bauza. Nu la fel de norocoși vor fi Ezequiel Lavezzi și Carlos Tevez, cei doi jucători din Superliga Chineză fiind trecuți cu vederea de noul selecționer.

sursa: as.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează