INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KOSOVO

S-a declanșat isteria după ce Shaqiri a declarat că ar vrea să joace pentru Kosovo » Cum ar putea arăta un prim "11" al noii membre FIFA

Behrami e născut în Kosovo și acum joacă pentru Elveția Foto: Reuters
Behrami e născut în Kosovo și acum joacă pentru Elveția Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 12:10

Cel mai nou stat membru FIFA, Kosovo, a intrat ieri în atenția presei când Xherdan Shaqiri a declarat că ar lua în calcul să evolueze pentru țara unde s-a născut.

Deși declarația jucătorului Elveției (Detalii AICI) a fost făcută mai mult de supărare că n-a fost numit căpitan, fiind ales Lichsteiner, el și alți fotbaliști originari din fosta Iugoslavie ar avea voie să joace pentru Kosovo, pentru că e o reprezentativă nou înfiintață.

Fanii kosovarilor sunt extrem de încântați de cum ar putea arăta naționala lor și au făcut mai multe exerciții de imaginație, printre care și următorul:

Kosovo "11": Ujkani (Latina) - T. Xhaka (Basel), Cana (Nantes), Mavraj (Koln), Hetemaj (Chievo) - G. Xhaka (Arsenal), Behrami (Watford) - Shaqiri (Stoke City), Januzaj (United), Rama (Munchen 1860) - Mehmedi (Bayer Leverkusen)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Iunie 2016, 15:35
Postat de plischi pe 16 Iunie 2016, 14:48

cate strazi exista in kosovo?!

Tu crezi ca e vreun Giulesti? Ia o harta si vezi ca e o regiune marisoara. Si are de aproape 6 ori populatia Islandei. Care Islanda stii ce le-a facut portughezilor... Treaba e ca FIFA o fi recunoscut tinutul ala ca tara, dar nu toate statele accepta ideea asta. Printre ele si Romania... De asemenea, din UE, Grecia, Spania, Cipru si Slovacia au spus ”NU!”. Daca adaugam si Rusia si toate fostele republici sovietice, chiar ca ar fi interesant ce solutie s-ar gasi să participe Kosovo la Euro 2020, de exemplu...

plischi
plischi  •  16 Iunie 2016, 14:51
Postat de paulg40 pe 16 Iunie 2016, 12:49

Sa cada asa zisa kosovo in grupa cu Serbia Muntenegru Rusia si Romania!

sa ne rugam a nu se ajunge in trageri la sorti cu muntenia, dobrogea, transilvania, oltenia samd.

plischi
plischi  •  16 Iunie 2016, 14:48

cate strazi exista in kosovo?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează