INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

S-a distrat copios pe seama lui Pique » "Azi nu m-au fluierat, nu?" » Ce i-a transmis fundașul Barçei lui Sergio Ramos

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 18:24

 Gerard Pique a povestit o întîmplare amuzantă din ultima vreme, de cînd e ținta numărul unu a fluierăturilor fanilor la meciurile naționalei Spaniei.

Fundașul catalan e într-un continuu "război" cu suporterii spanioli de la începutul anului. N-a ratat nici o ocazie să ironizeze marea rivală, Real Madrid, iar la partidele "La Roja" suportă consecințele.

"E o situație cu care trebuie să mă obișnuiesc. Nu acord prea multă atenție. Lumea mă fluieră pentru că sînt cine sînt și e la modă acum să mă fluiere. Uneori însă nici nu îmi mai dau seama că mă fluieră

La un meci al naționalei l-am întrebat pe Marc Bartra la pauză: azi nu m-au fluierat, nu? Iar el a început să rîdă pentru că mă cei din tribună mă fluierau copios.

Sînt atît de concentrat în timpul partidelor că nu-mi mai dau seama. Nu am idee de ce fac asta, au argumente care nu sînt reale. De exemplu: «Pique nu se simte spaniol». Cînd am zis eu că nu mă simt spaniol? Zic că am întrecut măsura cu gluma cu Kevin Roldan. Dar astea sînt glume pe axa Barça-Madrid, n-au legătură cu naționala. Nu stau în picioare argumentele astea. Unele lucruri sînt scoase din context, dar nu mă doare ce se întîmplă", spune Pique în presa spaniolă.

Despre declarația lui Sergio Ramos, care i-a cerut să-și respecte colegii de la națională, Pique a spus: "Nu am nimic de comentat, am spus clar că nu-l consider pe Arbeloa prieten, e doar un cunoscut. Fiecare a înțeles ce a vrut, dar eu am fost foarte clar.

Îi înțeleg reacția lui Ramos, e datoria lui de căpitan să iasă în față și să-și apere colegii. Eu îl respect mult pe Sergio și îl admir, spun asta din toată inima". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Decembrie 2015, 19:03

pique isi da prea multa importanta! il fluiera pentru ca este catalan declarat si inversunat anti-spaniol. asta este el... si mai este ceva: sotul shaqirei! in rest, pe postul lui, atat la barca cat mai ales la nationala mai pot juca cel putin 2-3. un CINEVA a fost acolo Puyol!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează