INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

S-a făcut! Juventus s-a înțeles cu Arsenal pentru transferul unuia dintre cei mai importanți "tunari" » Cât plătește "Bătrâna Doamnă"

Aaron Ramsey // FOTO: Guliver/Getty Images
Aaron Ramsey // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 10:35

Aaron Ramsey, mijlocașul lui Arsenal, s-a înțeles cu Juventus pentru un contract de 5 ani, în valoare de 40 de milioane de euro. 

Real Madrid, Bayern, Inter și PSG trebuie să se declare învinse. Duelul pentru Aaron Ramsey a fost câștigat de Juventus. Acordul era iminent și a fost confirmat în această dimineață de prestigiosul cotidian englez "The Guardian".

Pachetul oferit de campioana Italiei, 5 ani de contract și un salariu consistent, 8 milioane de euro pe sezon, al doilea după Cristiano Ronaldo, l-a convins pe internaționalul galez de 28 de ani să facă pasul în Serie A, unde va evolua începând din vară.

Arsenal, la care Ramsey joacă de aproape 10 ani, va rămâne în schimb cu mâinile goale. Oferta de prelungire a contractului scadent în vară n-a fost pe placul jucătorului, care a optat apoi pentru o experiență în afara granițelor Marii Britanii.

252de meciuri oficiale are Ramsey în tricoul lui Arsenal, pentru care a marcat 38 de goluri. Are în palmares 3 Cupe ale Angliei

Vezi și: VIDEO Aroganța lui Sergio Ramos la adresa lui Solari în văzul tuturor + Gestul nesăbuit care-l poate obliga pe Isco să plece de la Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează