INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

S-a întors la 180 de grade! Declarație excepțională a legendarului Beckenbauer despre Pep Guardiola

Pep Guardiola, foto: reuters
Pep Guardiola, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 18:15

După ce l-a criticat în numărate rînduri în sezonul trecut, acuzîndu-l că schimbă filosofia de joc al lui Bayern, Kaiserul Franz Beckenbauer a ajuns la sentimente mai bune față de Pep Guardiola, spaniolul care duce formația bavareză din succes în succes.

Bayern a demolat-o duminică pe Borussia Dortmund, marea rivală din Bundesliga, scor 5-1, iar Franz Beckenbauer crede că Guardiola a găsit secretul pentru elevii săi. La microfonul celor de la Sky, Beckenbauer a vorbit despre contractul lui Guardiola, care expiră în vară.

"Sincer, nu trebuie să separăm lucrurile care trebuie să stea împreună. E un tip foarte comunicativ și înțelept, iar antrenamentele sale sînt ca un spectacol. Jucătorii lui se găsesc pe teren chiar și legați la ochi", a explicat Kaiserul.

Beckenbauer a fost secondat în laude de șeful executiv de la Bayern, Karl-Heinz Rummenigge: "Am zis mereu că o să renegociem în a doua jumătate a lui 2015, așa că mai avem timp cîteva luni. Sînt multe argumente pentru a prelungi, meciul cu Dortmund este doar unul dintre ele".

Bayern conduce autoritar Bundesliga, fiind la 7 puncte distanță de locul secund, ocupat de Borussia Dortmund. Guardiola a luat două titluri în cele două sezoane în care a antrenat formația bavareză.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
lenan
lenan  •  06 Octombrie 2015, 15:37
Postat de dl.axinte pe 06 Octombrie 2015, 08:31

Stai linistit ca toate masinile Diesel au softurile modificate .I-au prin pe cei de la VW cu mata-n sac...dar cand se vor apuca sa-i scuture si pe francezi(1.5 dCI lor dupa 50 000 de km scoate fum ca o Raba de 70 de ani)...sa vezi atunci nebunie .

hai sa fim seriosi....

dl.axinte
dl.axinte  •  06 Octombrie 2015, 08:31
Postat de dubluv pe 05 Octombrie 2015, 23:13

nu prin constitutie, ci printr-un soft modificat

Stai linistit ca toate masinile Diesel au softurile modificate .I-au prin pe cei de la VW cu mata-n sac...dar cand se vor apuca sa-i scuture si pe francezi(1.5 dCI lor dupa 50 000 de km scoate fum ca o Raba de 70 de ani)...sa vezi atunci nebunie .

dl.axinte
dl.axinte  •  06 Octombrie 2015, 08:28
Postat de Enver Hoxha pe 05 Octombrie 2015, 19:02

În Germania e simplu, Bayern are locul 1 garantat prin constituţie.

Prostii...in urma cu cativa ani BvB a dominat timp de doua sezoane campionatul fara drept de apel. Doar ca acum lucrurile stau altfel...Bayern a devenit un titan care cu greu poate fi oprit .Si lucrul asta este valabil si pt UCL nu doar pt 1.Bundesliga.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează