INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

S-a jucat 18 ore Football Manager în timp ce iubita lui era în travaliu: „Nu mă deranja că se juca, dar mă mai și ținea la curent cu rezultatele” :D » Cum și-a prezentat fiul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 13:31

Un bărbat din Marea Britanie care urma să devină tată și-a luat laptopul cu el la spital și s-a jucat Football Manager în timpul în care logodnica lui era în travaliu.

A fost cea mai bună decizie pe care englezul în vârstă de 24 de ani a considerat că ar fi putut să o ia, pentru a evita plictiseala celor 38 de ore în care iubita lui s-a aflat în travaliu.

Acesta a avut timp să joace mai bine de jumătate de sezon în salvarea ca manager la cârma lui Lazio, în Football Manager.

„A intrat în travaliu în noaptea în care Brighton a jucat cu Charlton într-un meci amical, așa că a trebuit să conducă singură până la spital, pentru că eu eram la meci la The Valley.

Am luat trenul către Brighton să o văd și imediat ce medicii au spus că nu va naște în acea după amiază, m-am dus acasă să iau câteva lucruri necesare, printre care și laptopul. Când m-am întors la spital și am deschis laptopul, ea mi-a spus «tipic Matt» și și-a dat ochii peste cap”, a spus Matt Penrose, potrivit Sport Bible.

„Nu m-a deranjat faptul că s-a jucat. A fost un travaliu lung și stresant. S-a oprit când am avut nevoie de el, dar a continuat să mă țină la curent cu evoluția echipei sale, chiar dacă i-am spus că nu îmi pasă. Când a deschis laptopul și a spus că se va juca Football Manager, nici măcar nu am fost surprinsă. E povestea vieții mele”, a spus și Grace, tânăra mămică.

Matt a postat și pe Twitter „aventura” sa: „Când logodnica ta este în travaliu, dar știe că Lazio nu se conduce de una singură”.

 

„A fost al patrulea sezon la conducerea lui Lazio. Am încheiat cu două titluri în Serie A, o Cupă a Italiei, o Supercupă și un trofeu Europa League”, a dezvăluit Matt.

După venirea pe lume a fiului său, „managerul” lui Lazio l-a numit pe nou născut în funcția de „asistent manager”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
turbozero
turbozero  •  01 Mai 2019, 14:27

genial?! *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează