INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA

S-a lăsat de antrenorat! Anunțul de ultimă oră făcut de un fost coleg al lui Cristi Chivu: "Nu-mi mai trebuie"

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 10:18

A jucat 15 sezoane în Serie A, dintre care nouă la Inter, cu care a cucerit Tripla în 2010. S-a lăsat în 2013 și a încercat să se facă antrenor, însă Dejan Stankovici a înțeles că nu a ales drumul bun.

La 39 de ani, fostul mijlocaș sârb și coleg al lui Chivu a renunțat: "Nu-mi mai trebuie, meseria asta nu e pentru mine! Nu pot și nu accept să mă mai sacrific pentru fotbalul care mi-a dat atâtea satisfacții ca jucător", a mărturisit "Il Drago".

Reprobabil la Udine!

Dejan explică: "Tehnicienii de astăzi trebuie să fie activi 24 de ore pe zi. În fiecare zi e nevoie să inovezi. Mihajlovici era mereu cu gândurile la jucători, la echipă, ți se părea că stă lângă tine. Îți bați capul la cum să faci pregătirea, dacă unu-i accidentat, dacă altul are probleme cu o femeie.

Am încercat prima oară la Udine și mi-am dat seama că nu mă adaptez. Ca secund, am primit 5 cartonașe roșii în 5 meciuri. Era reprobabil!". 

22 de trofee a cucerit Stankovici în Italia, 15 cu Inter și 7 cu Lazio, între care 6 scudetti. Nu-i lipsește decât Cupa UEFA din palmares

103 meciurirecord de prezențe, și 15 goluri are Stankovici pentru "naționala" Serbiei și fostei Iugoslavii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close