INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

S-a rupt prietenia? » Blatter îl arată cu degetul pe președintele UEFA: ”M-a amenințat cu închisoarea!”

Blatter și Platini discută în timpul Congresului FIFA din mai
Blatter și Platini discută în timpul Congresului FIFA din mai

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2015 00:00

Elvețianul de 79 de ani a dezvăluit cotidianului olandez De Volkskrant mesajul pe care l-a primit prin intermediul frateului său înaintea alegerilor din mai.

Dezvăluire șocantă din culisele alegerilor pentru președinția FIFA desfășurate în mai. Sepp Blatter, care atunci a cîștigat un nou mandat, pentru a renunța la el cîteva zile mai tîrziu, susține că președintele UEFA, Michel Platini, l-ar fi amenințat înaintea scrutinului cu închisoarea.

"La masa de prînz, Platini a stat lîngă fratele meu Peter. Iar la un moment dat i-a spus: «Transmite-i lui Sepp că dacă nu-și retrage candidatura va ajunge în închisoare». Lui Peter i-au dat lacrimile", a povestit elvețianul în vîrstă de 79 de ani cotidianului olandez De Volkskrant.

Contactat de jurnaliștii batavi, Platini n-a dorit să comenteze, dar surse din anturajul său au respins categoric acuzațiile: "Blatter încearcă să mute din nou atenția de la adevăratele probleme cu care se confruntă FIFA".

Șeful UEFA este deocamdată singurul care și-a anunțat candidatura la succesiunea elvețianului, în alegerile care vor avea loc pe 26 februarie 2016.

5 mandateare Sepp Blatter în fruntea FIFA. E președinte din 1998

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează