INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

O nouă tragedie în fotbalul mondial: s-a sinucis Miljan Mrdakovic, atacantul pe care MM Stoica a vrut să-l transfere la FCSB

Miljan Mrdakovic, în stânga, evoluând pentru naționala olimpică a Serbiei. foto: Guliver/Getty Images
Miljan Mrdakovic, în stânga, evoluând pentru naționala olimpică a Serbiei. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 11:35

Miljan Mrdakovic (38 de ani), fost atacant la echipe precum Gent, Guimaraes sau AEK Larnaca, dorit la FCSB în 2011, a încetat din viață vinerea trecută, după ce s-a sinucis. 

Potrivit presei din Serbia, Mrdakovic a fost găsit împușcat în apartamentul său din Serbia. „Astăzi am pierdut un suflet bun, un băiat minunat, jucătorul Miljan Mrdakovic. Odihnește-te în pace”, a fost comunicatul publicat de Uniunea Jucătorilor din Serbia.

Miljan Mrdakovic, șlefuit la juniorii lui Partizan Belgrad, a fost în atenția FCSB-ului în 2011, sârbul fiind la un pas de un transfer la echipa lui Gigi Becali. Propus la FCSB de agenți, Mrdakovic a fost urmărit pe viu de MM Stoica, care s-a deplasat în Cipru pentru a-l vedea la lucru într-un meci Omonia Nicosia - Apollon Limassol. 

În 2011, Mrdakovic a făcut senzație în Cipru, fiind golgeterul sezonului, cu 21 de reușite. Calitățile fizice ale atacantului i-au atras atenția lui MM Stoica, care-și dorea foarte mult să-l aducă pe acesta în Ghencea.

Mrdakovic a jucat la Olimpiada din 2008 

Printre realizările lui Mrdakovic se numără şi participarea cu naţionala olimpică a Serbiei la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing. Într-o grupă cu Australia, Coasta de Fildeş şi Argentina, Mrdakovici a evoluat în toate partidele, a şi marcat împotriva africanilor şi a prins în acea vară un contract de peste un milion de euro pe an ca salariu în prima ligă din China, la Shandong Luneng. 

I se spunea „Journey man”

 Mrdakovic avea şi o poreclă, pe care şi-a dat-o singur pe site-ul său oficial: „Journey man”, în traducere „Călătorul”. Motivul? În toată cariera lui a evoluat la nu mai puţin de 21 de echipe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

VIDEO. Mihai Stoica în luptă directă cu Talpan: "Pentru mine FCSB e Steaua! N-are cum să fie alta!"

Citeșțe și alte știri despre FCSB: 

Fotbalistul care a luat 3 titluri cu FCSB dezvăluie: „Am refuzat Sampdoria pentru a juca aici”

Gigi Becali confirmă GSP și anunță public despărțirea de un jucător: „Ce să mai facem cu el, mă tată? Pentru ce să se mai chinuie?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  24 Mai 2020, 18:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  24 Mai 2020, 13:54

Ziariciul neiscalit isi continua cronicile cu goljeteri

maistorkokir
maistorkokir  •  24 Mai 2020, 13:47

O veste trista in vremurile astea grele.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează