INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

S-a speriat de moarte! Diagnosticat cu probleme la inimă, Strinic a revenit la antrenamente: ”M-am temut”

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 15:17

Strinic a revenit la pregătirile Milanului, după ce 18 august medicii îi interziseseră să se antreneze croatului de 31 de ani, descoperindu-i o hipertofie cardiacă: ”M-am temut că trebuie să mă retrag”.

Trei luni de chin s-au încheiat joi pentru vicecampionul mondial din Rusia. Ivan Strinic poate zâmbi din nou, după ce a depășit o mare cumpănă. "M-am temut pentru viața mea și mă gândeam că trebuie să mă retrag. Am fost fericit când medicii mi-au dat voie să-mi reiau antrenamentele", a declarat fundașul croat. La 31 de ani, i se găsise o problemă gravă de sănătate, hipertrofie cardiacă, incompatibilă cu sportul de performanță.

Aplaudat de Gattuso

Venit liber de contract în vară la Milan, Ivan își povestește calvarul: "Nu știam ce înseamnă această boală și primul gând a fost la familia mea. Am trăit o perioadă foarte dificilă. S-a dus însă repede și eu sunt gata de o nouă aventură. Colegii și antrenorul Gattuso mi-au făcut o primire emoționantă și m-au aplaudat la Milanello. Nu mi s-a întâmplat niciodată să lipsesc așa mult, dar sper să revin pe 22 decembrie, în ajunul Crăciunului, la meciul cu Fiorentina. Am luat pregătirea de la zero, alergări și bicicletă, e greu totuși să fac previziuni".

43 de meciuria jucat Strinic în ultimele 4 sezoane în Serie A, la Napoli și Sampdoria. Are 49 de selecții la naționala Croației 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close